Konya’nın en büyük Türk bayrağını evine astı

Konya’nın en büyük Türk bayrağını evine astı
AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Osman Yavuz Konya’nın en büyük bayrağını evinin önüne astığını söyledi

AK Parti Konya milletvekili aday adayı Osman Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizin bu acı günlerinde her daim birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde bu kara bulutların dağılacağı inancımı korumaktayım. Aziz milletimizin yaşadığı zaferler dışında ihanetler de görmüş büyük badireler atlatmıştır.  Türk milleti tarihin en zorlu şartlarında birbirine millet olarak kenetlenerek kurtulmuştur. Orta Asya’dan Çanakkale’ye kadar bu ihanet ve zulme birlikte göğüs germiştir.

 Bizler, birbirimize verdiğimiz değerle; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla; vatanımıza toprağımıza askerimize kasteden şer güçlerin üstesinden geldik ve gelmeye de devam ediyoruz. Bu yüce milletin evvelden ahire kadar baki kalmasında aynı safta buluşmanın, aynı toprağa, aynı bayrağa âşık olmanın bereketi vardı. Vicdansız, insanlığını unutmuş, insaf duyguları elinden alınmış güçler karşısında bizi dimdik ayakta tutan, işte bu aziz ruh, milli aşk ve güçlü imandı!

 Ben de bu vatanın bir evladı olarak sorumluluklarımın bilincindeyim. Attığım her adımda ülkemin daha iyi bir konuma gelmesi, akan kanların durması, barış ve kardeşlik içerisinde huzurun sağlanması için elimden gelenin daha fazlasını yapmaya hazırım. Temennim şudur ki bu vatanın bir karış toprağına zarar gelmeyecek, tüm düşmanların sonu gelecek ve artık şehit kanı akmayacak. Bu Türk bayrağı şehitlerimizin kanlarını temsil eden kırmızı rengi ve tüm asilliğiyle her yerde dalgalanacak ve hiçbir şekilde yere indirilemeyecektir. Hainler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Şanlı Türk bayrağımız, Konya başta olmak üzere her yerde şehitlerimizin anısına ve ülkemizin birlik beraberliği için dalgalanacaktır. Bizler burada rahatça yaşayabiliyor, huzur içinde uyuyabiliyorsak kahraman Türk askeri, polisi,  güvenlik güçleri sayesinde. Huzurumuz ve güvenliğimiz için şehit düşmüş tüm askerlerimize Allahtan rahmet sevenlerine ve ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin de acil şifalar bulmasını temenni ediyorum. Artık anaların evlat acıları, gözlerindeki yaşları dinsin. Bu kara günler bitsin. Ülkemiz huzura bir an önce kavuşsun. Rabbim bizi, vatanımızı tüm düşmanlardan uzak tutsun şanlı bayrağımız her daim göklerde dalgalansın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.