Konya'nın markası yeni dinlenme tesisini açtı

Konya'nın markası yeni dinlenme tesisini açtı
Konya’nın markası Çelikkayalar Dinlenme Tesisi Antalya Seydişehir yolunda müşterilerine lezzetlerini sunuyor.

Konya'nın önde gelen hizmet sektörü markalarından Çelikkayalar AVM, 34 mağaza, 2 züccaciye, 2 dinlenme tesisi ve 5 petrol istasyonuyla şehre katkı sağlıyor. Şu anda 1600 personelle faaliyet gösteren firma, 2024'te yeni depo yatırımıyla büyüme hedeflerini sürdürüyor. Ayrıca, sektördeki liderliğini e-ticarette de devam ettiriyor. 2024'te Konya merkezdeki mağaza sayısını 42'ye çıkarmayı hedefleyen Çelikkayalar, ilçe ve Akdeniz bölgesine genişlemeyi planlıyor. Personel sayısını 2000'e çıkarmayı amaçlayan firma, Konya'nın güçlü yerel zinciri olma hedefini sürdürüyor. Çelikkayalar, hem şehir hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yerli ve milli ekonomiye odaklanıyor.

KONYA'NIN MARKASI HALİNE GELDİK

Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya en iyi hizmet için gayretlerine devam edeceklerini belirterek, "Yeni yılda da yatırımlarına devam edeceğiz, kaliteli, güvenilir ve çeşitli market konseptleri ile hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Ayrıca, dinlenme tesislerinde en iyi hizmeti sunmak için çaba harcayıp ve müşterileremize kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz çünkü biz Konya'nın markası haline geldik" dedi.

whatsapp-image-2024-01-01-at-15-21-50.jpeg

İKRAM ZENGİNLİĞİ YER ALIYOR

Kaya Bey Restoranın menüsünde yöresel lezzetler, etliekmek, Konya böreği, ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri ve zengin serpme kahvaltı seçenekleri bulunuyor. Ayrıca ikramlarının zenginliğiyle dikkat çekiyor. Ekmek pide üretimiyle de misafirlerine taze sıcacık ürünleri sunuyor. İçerisinde BP Petrol istasyonu, Wild Bean Cafe, Elektrikli şarj istasyonu ve Kaya Bey restoranı bulunan dinlenme tesisi yol güzergahını kullanan misafirlere ve şehrin uzağında farklı tat ve lezzetleri arayan misafirlerini heyecanla ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor.

whatsapp-image-2024-01-01-at-15-21-35.jpeg

HİZMET HIZ KESMEDEN SÜRECEK
Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade ederek, ‘’Çelikkayalar ailesi olarak marka hizmet anlayışını Konyalı hemşerilerimizle bir araya getirerek Konya’nın tüm kesimlerine hitap ederek kaliteli, güvenilir, bol çeşitli market konseptlerimizle hizmet vermeye yeni senede de yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Biz Çelikkayalar ailesi olarak her sene ailemizi büyüterek siz değerli müşterilerimizle, misafirlerimizle bu şehrin markasıyız sloganımızı hakkıyla yerine getirmeye sürdürmeye devam edeceğiz. Dinlenme tesislerimizde hizmet sektöründe en güzelini iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Burada da halkımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

whatsapp-image-2024-01-01-at-15-21-14.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.