Konya’nın prensleri

Konya’nın prensleri
Konyaspor’da en fazla süre alan isimler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeşil-beyazlı takımda en çok forma giyen isimler Nejc Skubic ve Serkan Kırıntılı olurken, ikiliyi Mehdi Bourabia ve Deni Milosevic takip etti

Atiker Konyaspor’da zorlu geçen ilk 11 haftalık periyotta en fazla forma giyen isimler belli oldu. İnişli çıkışlı grafik çizen yeşil-beyazlılarda kadro istikrarı tutturulamazken, en fazla forma giyen sağ bek Nejc Skubic ve kaleci Serkan Kırıntılı oldu. Başarılı oyuncular 990’ar dakika sahada kalarak bu alanda zirve yaptı. İkiliyi 986 dakika ile yeni transferlerden Mehdi Bourabia ve 883 dakika ile Boşnak oyuncu Deni Milosevic takip etti.

SKUBİC VE SERKAN ZİRVEDE

Zorlu başlayan Süper Lig’in ilk 11 haftalık sürecinde takımlar bir türlü kadro istikrarı tutturamadı. Orta saha ve defans hattında sürekli değişime giden Konyaspor’da ise en fazla forma giyen oyuncular sağ bek Nejc Skubic ve kaleci Serkan Kırıntılı oldu. İkili toplamda 990’ar dakika sahada kalırken, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’de gösterdiği performanslarla isimlerinden de sıkça söz ettirmeyi başardı.

BOURABİA, ORTA SAHAYA ÇİVİLENDİ

Yeşil-beyazlı takımın orta sahasındaki isimler sürekli değişirken, performansıyla adeta sahaya çivilenen Mehdi Bourabia oldu. Fransız futbolcu birçok maçta başarılı performanslar sergilerken, 986 dakika ile de en fazla forma giyen 3.’cü oyuncu oldu. Bourabia aynı zamanda yeni transferler arasında en fazla forma giyen isim oldu.

MİLOSEVİC YAKIN TAKİPTE

Konyaspor’un Boşnak futbolcularından Deni Milosevic, en fazla forma giyen oyuncular arasında kendine yer buldu. Kanat oyuncusu olmasına rağmen birçok maçta forvette görev alan 22 yaşındaki futbolcu, 883 dakika sahada kaldı. Milosevic, en fazla forma giyen 4.’cü oyuncu unvanını aldı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.