Konya’nın seniors raketlerinden büyük başarı

Konya’nın seniors raketlerinden büyük başarı
Seniors Türkiye Tenis Şampiyonası 15-21 Eylül 2014 Tarihleri Arasında Ankara’da Yapıldı.


Tenis Federasyonu 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan “Seniors Türkiye Tenis Şampiyonası” Ankara Tenis Kulübü Kortlarında 15-21 Eylül 2014 tarihleri arasında yapıldı.
 


Yaklaşık 68 kişinin ter döktüğü turnuvada İsmail Serim 75+ yaş grubunda; finalde rakibi İstanbul’dan Kaya Karamert’i 7/6 ve 6/4 lük skorlarla mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Zevkli ve heyecanlı geçen müsabakalarda Vezir Balcıoğlu ise Antalyalı rakibi Sami Palalı ile karşılaştı. İlk seti 6/0 kazanırken, ikinci sette 3/2 mağlup oldu son sette 6/3 üstünlük sağlayan sporcumuz 70+ yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
 


Öte yandan çift erkeklerde İsmail Serim/Tuncer Aksoy çifti Ankara’dan Mustafa Doğan/Egemen Karancı çiftine 2-0 mağlup olarak Türkiye İkincisi olma başarısı gösterdiler.
 


Konya ilini turnuvada temsil eden İsmail Serim ve Vezir Balcıoğlu Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attılar. İsmail Serim 16. Kez şampiyon olurken Vezir Balcıoğlu bu gururu ilk defa yaşadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.