Konyaspor'da yapılamayan genel kurulun hemen ardından Fatih Özgökçen'den dikkat çeken açıklamalar

Konyaspor'da yapılamayan genel kurulun hemen ardından Fatih Özgökçen'den dikkat çeken açıklamalar
 Yazar
Olağanüstü Genel Kurul Kararı alan Konyaspor'da genel kurulun yapılabilmesi için gerekli çoğunluk sağlanamadı. Kongre, bir hafta sonraya kaldı. Mevcut Başkan Fatih Özgökçen, sıcağı sıcağına çarpıcı açıklamalar yaptı

Olağanüstü Genel Kurul Kararı alan Konyaspor'da genel kurulun yapılabilmesi için gerekli çoğunluk sağlanamadı. Kongre, bir hafta sonraya kaldı. Genel Kurulda yeterli çoğunluğun sağlanamamasının ardından mevcut Başkan Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

"BİZ ZOR GÖREVİ KABUL ETTİK"

Fatih Özgökçen, "Maddi imkanlar ne kadar el vermese de biz zor görevi kabul ederek 5 Haziran 2021 Kongresi ile göreve geldik. Yaptığımız çalışmalar neticesinde bir ve beraber hareket etme kabiliyeti ortaya koyduk. Tarihin en büyük başarısını gösterdi Konyaspor. Bunda en büyük pay şehirdeki Konyaspor sevgisinin yansımasıydı" dedi.

"DOĞRU DEĞİL DEDİK"
Göreve geldikleri ilk kongreden bugüne gelinen sürece ilişkin açıklama yapan Başkan Özgökçen, "Son dönemde istifa çağrısı çok yükseldi. Biz de sezon bitmeden bunun yapılmasının doğru olmadığını söyledik. Kısa bir süre önce de genel kurulumuzu yaptık. O dönemde Konyaspor'u daha iyi yönetecek biri varsa, camiayı biraraya toplayacak birileri varsa buyursun demiştim. Bu kongre sonrasında da taraftarın istifa çağrısı çok yükseldi. Genel kurul kararı aldık. Gönül isterdi ki bugünkü olağanüstü genel kurulda görevi bir an önce yeni yönetime devredelim. Ama maalesef bu olmadı. Uzak duruldu" dedi.

"NİYE KİMSE ADAY OLMUYOR? DİYE SORUYORUZ"
Başkan Özgökçen, "Ben ve 22 kişilik yönetim kurulu arkadaşım bu kulübün tek kuruşunu heba etmemek ve takımı daha iyi yerlere getirmek adına çaba harcadık. Ama bugün iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırıyoruz. Bugün açık arama değil birleşme günüdür. Konyaspor'un 600 milyon lira borcu var. Biz bunu resmi bir makam üzerinden açıklıyoruz. Birileri çıkıp borcun bunun çok daha üstünde olduğunu söylüyor. Sonra da niye başkan adayı çıkmıyor diye soruyoruz. El baş üstünde getirdiğimiz yönetimleri eleştiri içerisinde gönderiyoruz. İnsanlar bu borçtan, rakamdan korktukları için değil kişilikleri zedelendiği için uzak duruyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum