Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut'tan transfer değerlendirmesi: "Bir Calvo gider bir Calvo gelir"

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut'tan transfer değerlendirmesi: "Bir Calvo gider bir Calvo gelir"
 Muhabir
Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, değerlendirmelerde bulundu.

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, takımla şehrin kenetlenmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği’nin sosyal medya kanalına konuk olan Adem Bulut, Ankaragücü maçındaki kenetlenmenin kalan maçlarda da devam etmesi gerektiğini söyledi. Bulut, “Tüylerimiz diken diken oldu. Stadın yeni açıldığı tarihi başarıların elde edildiği günler aklıma geldi. Taraftarın takımı karşılaşması her yaştan seyircilerin tribünleri doldurması, o ambiyans bizi çok mutlu olduk. Bu takıma da motivasyon oldu. En önemlisi kenetlenme oldu. Konya şehri kenetlenmeden birlik beraberlik olmadan maçı kazanamazdık. Nitekim kazandı. Yeni bir sayfa açmış olduk. Kalan haftalarda da bu kenetlenme devam etmeli.” dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDAN PUANLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM

Beşiktaş maçından puanla döneceklerine inandığını iade eden Bulut, “Maç sahada kazanılıyor. Ben takımımıza güveniyorum. Son 4-5 maçtaki diri oyun anlayışı, yeni transferlerin katkısı, kupada tur atlamamız moral oldu. Beşiktaş deplasmandan puan ve puanlarla döneceğime inanıyorum.” diye konuştu.

TRANSFERLER

Transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Adem Bulut, “Giden oyuncunun 4’ü yüksek maaş alan aynı zamanda karakter sorunu olan oyunculardı. Calvo’nun gideceğini biliyorduk sözleşmesinden kaynaklı. Ama yerine gelen Damjanovic onu aratmıyor. Bir Calvo gider bir Calvo gelir. Yüksek maaşından kurtulduk. Nelson da uyum sağlayamadı. Gitmek istedi. İyi oldu. Takımda en fazla maaş alan ikinci oyuncuydu. Muric de takıma katkı sağlayamadı. Gidenlerin getirisi gelenlerin hemen hemen maaşını karşılıyor. Biz bir oyuncuya 1 milyon euro maaş veremeyiz. Takımdaki alt ve üst dengesi bozulur.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum