Konyaspor 2 ismi daha gönderiyor

Konyaspor 2 ismi daha gönderiyor
 Editör
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 2 isimle daha yollarını ayıracak

Konyaspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, bir yandan da yabancı kontenjanını boşaltmak istiyor. Bu noktada bazı isimler ile yollarını ayırmayı planlayan Konyaspor’da hafta içi 2 isim ile daha vedalaşacağı iddia edildi

BOATENG YOLCU

Geldiği günden ber eleştirilerin hedefi olan ve sık sık sakatlanan Boateng ile yollar ayrılacak. 27 yaşındaki Ganalı orta oyuncusu Boateng ile yönetim orta yolu bulmaya çalışırken, sözleşmesinin en kısa sürede fesih edilmesi bekleniyor. Boateng Konyaspor formasını 16 defa terletirken, gol yada asist üretemedi.

SAMBOU’DA GOL ATAMADI

Yeşil-beyazlıların diğer yollarını ayırmak istediği isim ise Sambou. Konyaspor’da kendisine verilen şansı iyi kullanamayan Sambou, takımdan gönderilmek istenen isimlerin başından geliyor. 26 yaşındaki Senagelli Konyaspor formasını sadece 12 defa giyebildi. Sambou’da gol atamadı ve asist üretemedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum