Konyaspor, 2 oyuncuyu bitirdi!

Konyaspor, 2 oyuncuyu bitirdi!
Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, Osmanlıspor’dan 2 futbolcuyla imza aşamasına geldi. Oyuncularla yaşanan ufak pürüzleri temizleyen yeşil-beyazlı yönetimin, imza aşamasına geçmek üzere

Atiker Konyaspor, transfer bombalarını peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. Ligden düşen Osmanlıspor’un yıldız oyuncuları Umar Aminu ve Musa Çağıran ile görüşen yeşil-beyazlılar, 1 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında 2 oyuncuyu da renklerine bağlamak üzere. Oyuncuların menajerleriyle görüşen yeşil-beyazlılar, ufak pürüzlerin temizlenmesinin ardından imza masasına oturacak.

İLK BOMBA UMAR

Konyaspor, daha önce görüşme irtibat kurduğu Umar Aminu ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor’un 4 milyonluk teklifini reddederek kiralama yöntemine gitmek isteyen Ankara ekibi, 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyu Konyaspor’a kiralamayı kabul etti. Yeşil-beyazlılarda masaya oturan Umar’ın menajeri, ufak pürüzler haricinde her konuda anlaştı.

İKİNCİ BOMBA MUSA ÇAĞIRAN

Ligin önemli orta saha oyuncularından olan Musa Çağıran, Konyaspor’un imza aşamasına geldiği diğer oyuncu oldu. Geçtiğimiz günlerde Musa’nın menajeriyle Konya’da masaya oturan yeşil-beyazlı yönetim, bu oyuncuyla da anlaşma sağladı. Konyaspor’un, bu 2 oyuncuya en kısa sürede imza attırması bekleniyor.

KİRALAMA ÜCRETİ 1’ER MİLYON

Atiker Konyaspor, Osmanlıspor’da banko oynayan bu 2 oyuncu için 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. Yeşil-beyazlılar, ödeyeceği bu miktarı oyuncuların katkısıyla performans gelirlerinden fazlasıyla kapatabilecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum