Konyaspor 2021’e iyi girmek istiyor

Konyaspor  2021’e iyi girmek istiyor
Bugünkü Erzurumspor maçıyla birlikte aralık ayında toplam 5 maç yapacak Konyaspor, bu maçlardan minimum 10 puan toplayarak yeni yıla moralli ve güçlü girmeyi hedefliyor

 

 

Süper Lig'in 11. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşı karşıya gelecek Konyaspor, bugünkü maçla birlikte Aralık ayında toplam 5 maç oynayacak. 12. haftada MKE Ankaragücü’yle deplasmanda, 13. haftada DG Sivasspor’la sahasında, 14. haftada HK Kayserispor’la deplasmanda ve 15. haftada Ç. Rizespor’la sahasında karşı karşıya gelecek yeşil-beyazlılar 2021’e puan cetvelinde iyi durumda ve moralli girmek istiyor.

kartal-2021e-2.jpg

MİNİMUM 10 PUAN

Konyaspor Aralık ayındaki 5 maçın 3’ünü evinde 2’sini ise deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlılar bu 5 maçta minimum 10 puan hedefliyor. Özellikle iç sahada puan kaybetmek istemeyen yeşil-beyazlılar, dış saha maçlarından da alabildiği kadar puan almayı hedefliyor.

 

kartal-2021e-1.jpg

DADAŞ’LA 1 SEZON ARANIN ARDINDAN

Konyaspor, BB Erzurumspor’la 1 sezonun ardından yeniden karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar rakibiyle en son 2018-2019 Futbol Sezonun 18. haftasında karşı karşıya gelmişti. 20 Ocak 2019 tarihinde yarısı buzlu zemin üzerinde oynanan maçı Aykut Kocaman yönetimindeki yeşil-beyazlılar, Ömer Ali Şahiner ve Volkan Fındıklı’nın golleriyle 2-1 kazanmıştı. O sezon küme düşen Erzurumspor 1 sezonun ardından yeniden Süper Lig’e yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.