Konyaspor 3 haftada 7 puan kaybetti! KARTAL KAYIP

Konyaspor 3 haftada 7 puan kaybetti!  KARTAL KAYIP
Süper Lig’deki düşüşü devam eden Atiker Konyaspor, sıralamada altında yer alan rakiplerine 3 haftada 7 puan kaybetti. Ligde ilk 6 hedefi için bir hayli uzağında kalan yeşil-beyazlı ekip, de erken bitirmiş görüntüsü sergiliyor

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasını Osmanlıspor maçıyla geride bırakırken, elde ettiği beraberlikle puan kaybını sürdürdü. Deplasmanda Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlıların ligdeki puan kayıpları da devam etmiş oldu. Son oynanan 3 maçta istediği sonuçları alamayan ve önemli puan kayıpları yaşayan Atiker Konyaspor, üst sıralar için de yara aldı. Temsilcimiz, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak tam 7 puan kaybetti. 29 haftanın ardından 40 puana ulaşan yeşil-beyazlı ekip, haftayı da 8. Sırada kapattı.

LİG ERKEN BİTTİ

Bu sezon hedefini ilk 6 olarak belirleyen Atiker Konyaspor’un kan kayıpları devam ederken, galibiyet hasreti de her geçen hafta artıyor. Hedefinden uzaklaşmasıyla birlikte sıralamada kendisinin altından bulunan takımlara ciddi puanlar kaybeden Konyaspor, kalan haftalarda konsantrasyonunu yüksek tutmak istese de ligi erken bitirmiş görüntüsünde. Kalan 5 hafta dışında Ziraat Türkiye Kupası’na odaklanan Anadolu Kartalı, kupayla taraftarlarını mutlu etme düşüncesinde.

SON 5 HAFTA

Bu hafta sonu sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, 3 puan alarak kötü gidişatını durdurmak istiyor. Temsilcimiz, ardından sırasıyla Kayserispor, Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve son hafta deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. Ligdeki ilk 6 hedefi için 2 galibiyet geride kalan temsilcimiz, rakiplerini bu maçlarda geçmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, son 5 hatada en az puan kaybı yaşayarak sezonu noktalamak istiyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.