Konyaspor 3 puana odaklandı

TÜMOSAN Konyaspor Trendyol Süper Lig’in 35. Haftasında kendi sahasında konuk edeceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu sezon Teknik Direktör Recep Uçar, yönetiminde ligi iyi bir konumda bitirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor.
TAKTİK ÜZERİNDE DURULUYOR
Teknik Direktör Recep Uçar, yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda pas çalışması yapan Konyaspor, hücum ve taktik üzerinde durdu. İdman çift kale maç ile sona erdi. Konyaspor’da zorlu maçın hazırlıkları bugün kaldığı yerden devam edecek.
YEŞİL-BEYAZLILAR RAHATLAMAK İSTİYOR
Yeşil-Beyazlılar Teknik Direktör İlhan Palut, yönetimindeki Çaykur Rizespor’u Konya’dan eli boş göndermek istiyor. Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında iyi futbol oynamasına rağmen sahadan 1-0’lık skorla mağlup olan Konyaspor, Çaykur Rizespor’u mağlup ederek ligde rahatlama amacında olacak. Konyaspor 3 puan aldığı takdirde ligde daha iyi bir konuma gelme fırsatı elde edecek.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.