Konyaspor, 5 maçtır kazanamıyor

Konyaspor, 5 maçtır kazanamıyor
Süper Lig'de ilk yenilgisini alan Konyaspor'da galibiyet hasreti de 5 maça çıktı

SÜPER Lig’de haftayı 1-0’lık Gala­tasaray mağlubiyetiyle kapatan Kon­yaspor’un, yenilmezlik serisi NEF Stadı’nda sona erdi. Süper Lig’de ilk yenilgisini alan Konyaspor’da galibiyet hasreti de 5 maça çıktı.

5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Konyaspor’da Galatasaray maçına kadar “Namağlup” unvanının gölgesinde kalan kazanamama serisi alınan yenilgi sonrası daha net gün yüzüne çıktı. Süper Lig’de yeni sezona 2’de 2 yaparak iyi bir başlan­gıç yapan yeşil-beyazlılar 3. haftada Ada­na Demirspor’la berabere kaldıktan sonra 4. haftada evinde Altay’ı 3-1 mağlup etti. Bu, yeşil-beyazlıların son galibiyeti oldu.

SON 5 MAÇTA 4 PUAN

Konyaspor, Altay galibiyetinin ardından çıktığı 5 maçta; 4 beraberlik, 1 de yenilgi alırken 3 puana hasret kaldı. Yeşil-beyaz­lılar bu süreçte Giresunspor ve Kasım­paşa ile deplasmanda, Trabzonspor ve Alanyaspor’la da evinde berabere kalırken hafta sonu Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu.

PALUT HAFTALAR ÖNCE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konyaspor’un namağlup unvanının ön plana çıktığı günlerde bu duruma dikkat çekmişti. Alanyaspor maçı öncesinde yap­tığı açıklamada, “Her ne kadar kaybetme­sek de, bir süredir kazanamıyoruz. Olaya bir de buradan bakmak lazım. Onun için kendi sahamızda güzel bir sonuç almak istiyoruz” demişti. Berabere biten maç sonrası da, bir kez daha galip gelememe periyotlarının uzadığına vurgu yapmıştı.

KAYSERİ MAÇI DAHA ÖNEMLİ HALE GELDİ

Oluşan bu istatistik sonrası Konyaspor için hafta sonu oynanacak Kayserispor mücadelesi daha da önemli hale geldi. Kayserispor’dan sonra evinde Fener­bahçe’yi ağırlayacak yeşil-beyazlılarda, kazanamama istatistiğin takım üzerinde daha fazla baskı oluşturmaması için Kayserispor maçında alınacak 3 puan büyük önem taşıyor. Yeşil-beyazlılar, evinde peş peşe oynayacağı zorlu 2 maçtan en az 4 puan çıkarmayı hedefliyor.

KONYASPOR’UN BU SEZONKİ MAÇLARI

Sonuç Skor

G SİVASSPOR 0 - 1 KONYASPOR

G KONYASPOR 2 - 1 BAŞAKŞEHİR

B ADANA DEMİR 1 - 1 KONYASPOR

G KONYASPOR 3 - 1 ALTAY

B GİRESUNSPOR 0 - 0 KONYASPOR

B KONYASPOR 2 - 2 TRABZONSPOR

B KASIMPAŞA 2 - 2 KONYASPOR

B KONYASPOR 1 - 1 ALANYASPOR

M GALATASARAY 1 - 0 KONYASPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.