Konyaspor 5 Temmuz'da toplanıyor

Konyaspor 5 Temmuz'da toplanıyor
Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları 5 Temmuz’da başlayacak. Yeşil-beyazlılar, hazırlıkları üç ayrı etapta gerçekleştirecek.

Konyaspor, 5 Temmuz 2019 günü sağlık kontrolleri için Konya’da toplanacak. 9 Temmuz Salı gününe kadar Konya’da Kayacık Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarına başlayacak yeşil-beyazlılar, aynı gün 1. Etap Hazırlık Kampı için Bolu’ya hareket edecek. 20 Temmuz’a kadar hazırlıklarını Bolu’da sürdürecek Konyaspor iki günlük iznin ardından 2. etap çalışmaları için 23 Temmuz Salı günü Hollanda’ya hareket edecek. Yeşil-beyazlılar yurtdışı kampını 3 Ağustos’ta oynayacağı son hazırlık maçının ardından tamamlayacak. Konyaspor iki günlük izin sonrasında 6 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına Konya’da kaldığı yerden devam edecek.

Konyaspor’un 16 Ağustos’ta başlayacak 2019-2020 sezonu için Bolu ve Hollanda kampında 5 hazırlık maçı oynaması planlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.