Konyaspor 9 yıldır kaybetmiyor

Konyaspor 9 yıldır kaybetmiyor
Son haftalarda toparlanma sürecine giren Atiker Konyaspor yarın evinde Trabzonspor ile oynayacak. Yeşil beyazlılar, Trabzonspor ile 36. kez karşı karşıya gelirken, 9 yıldır kendi evinde rakibine yenilmiyor.

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında saat 16.00’da Trabzonspor ile karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 35 maçta Trabzonspor’un galibiyetlerde 18’e 9 üstünlüğü bulunurken, 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 52 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 37 gol gördü.

KONYA’DAKİ MAÇLAR

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmada 75. dakikada 0-0 giden maçta tartışmalı bir penaltı kararı çıkarken, maç üç sıfır ev sahibinin üstünlüğüyle sona ermişti. Konya’da bugüne kadar oynanan 17 karşılaşmanın 4’ünü Atiker Konyaspor kazanırken, 7 maç da berabere sonuçlandı. Temsilcimiz evindeki maçlarda 18 gol atıp aynı sayıda gol yedi. Yeşil-beyazlılar, Tarbzonspor’a evinde 2010-2011 sezonundan bu yana mağlup olmuyor.

EVİNDE YENİLMİYOR

Atiker Konyaspor, Trabzonspor’un ligi ikinci tamamladığı 2010-2011 sezonundan bu yara rakibine kendi sahasında boyun eğmezken, başarılı maçlar da çıkardı. Bahse konu sezondan bu yana Konya’da oynanan 6 karşılaşmanın 3’ünü Atiker Konyaspor kazanırken, 3’ü de berabere sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar evinde rakibine karşı üstünlüğünü sürdürmek isterken, en büyük sıkıntısı eksikler.

CEZALI VE SAKATLAR CAN SIKIYOR

Atiker Konyaspor’da maç öncesi cezalı ve sakatların çokluğu can sıkarken, üst gruba yaklaşan temsilcimiz bu maçtan galibiyet çıkararak, Avrupa potasını kovalamaya devam edecek. Yeşil-beyazlılarda, Yatabare ve Ali Turan’ın kart cezalısı olduğu maçta Filipovic, Diagne oynayamayacak. Takımdan ayrı çalışmalara başlayan Selim Ay’ın da forma giymesi beklenmezken, geri ikili Uğur ve Jevtovic’ten oluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.