Konyaspor Akademi’nin tesisleri hazır

Konyaspor Akademi’nin tesisleri hazır
Konyaspor Akademi’ye ev sahipliği yapan Tatlıcak Tesisleri’nde son rötuşlar yapılıyor. Tesisin içindeki yenileme çalışmalarının ardından saha bakımları ve düzenlemesi de tamamlandı

Konyaspor Akademi’ye ev sahipliği yapan Tatlıcak Tesisleri’nde son rötuşlar yapılıyor. Tesisin içindeki yenileme çalışmalarının ardından saha bakımları ve düzenlemesi de tamamlandı. U13’ten U19’a kadar bütün genç sporcuların yetişmesini sağlayacak tesisler 5 yıldızlı otel konseptinde hizmet veriyor. Kalacak yer sıkıntısı çekmeyen günlük kalori hesabıyla hazırlanan sıcak yemek imkanına kavuşan sporcular, 3 ayrı sahada antrenman ve maç yapıyor.  Tatlıcak tesislerinde 200’e yakın sporcunun antrenmanlarını yapacağı ortam oluştu.

whatsapp-image-2019-09-14-at-16.02.44.jpeg

Bununla birlikte binalardaki tadilat çalışmaları tamamlanırken, güvenlik önlemleri de üst düzeyde alındı. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi.

whatsapp-image-2019-09-14-at-16.02.43.jpegwhatsapp-image-2019-09-14-at-16.05.09-(1).jpeg

whatsapp-image-2019-09-14-at-16.12.48.jpeg

YÖNETİCİLER ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Konyaspor Başkan Yardımcısı Mustafa Aydınalp, As Başkanlar Mustafa Genç ile Ahmet Büyükateşli bugün Konyaspor Yatırım A.Ş, Spor Okulları ve Akademinin hizmetine sunulan Tatlıcak ve A Takıma ait Kayacık Tesislerini ziyaret ederek çalışmalar ve faaliyetleri yerinde inceledi. 

Bir süreden beri tesislerimizin tamamında gerçekleşen yenileme çalışmaları ve son durum hakkında bilgi alan yönetim kurulu üyeleri, futbol okulları ve Konya Store Stadyum Mağazasını da ziyaret etti. 

Konyaspor A.Ş Genel Müdürü Ufuk Yaşar’dan ürünler ve işleyiş hakkında bilgi alan yöneticilerimiz, gerçekleştirdikleri incelemeler ve birim yetkililerinden aldıkları brifingler ile edindikleri izlenimler neticesinde ziyaretlerden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

img_pevvx.pngimg_jupyx.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.