Konyaspor-Antalyaspor maçında puanlar paylaşıldı

Konyaspor-Antalyaspor maçında puanlar paylaşıldı
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor sahasında Antalyaspor ile karşılaştı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor son haftaların formda ekibi Antalyaspor’u ağırladı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynana mücadelede ilk devreyi N'Zonzi’nin 43. dakikada attığı golle Konyaspor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyun kontrolünü elinde tutan Antalyaspor 69. dakikada Buksa‘nın golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

DÜŞME HATTINDAN ÇIKAMADI

Kazanması gereken maçlarda puan kaybetmeye devam eden Konyaspor bu beraberlikle 20 puana yükseldi ve düşme hattından yine çıkamadı. Konyaspor Çarşamba günü Gaziantep FK’ya konuk olacak.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.