Konyaspor Antalyaspor'u ağırlıyor! işte muhtemel 11'ler

Konyaspor Antalyaspor'u ağırlıyor! işte muhtemel 11'ler
İttifak Holding Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. işte muhtemel 11'ler

İttifak Holding Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. MEDAŞ Konya Bü­yükşehir Stadı’nda oynana­cak ve saat 16.00’da başla­yacak karşılaşmayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı ha­kemleri Esat Sancaktar ve Deniz Caner Özaral olacak.

EVİNDE YENİLMİYOR

Zirve yarışından kopmak istemeyen Konyaspor bu­günkü mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıka­cak. Konyaspor, 9 aydır iç saha maçlarında yenilmiyor. Ligin geride kalan 12 hafta­sında sadece 2 kez yenilip, 8 kez rakiplerinden 3 puan alan Konyaspor, 6 kez de beraberliği bozamadı. 30 puanla ligin 2. sırasına de­mir atan yeşil- beyazlılar, iç saha performansıyla da dik­kati çekiyor. Konyaspor, bu sezon da iç saha maçlarında başarılı bir performans ortaya koyuyor. Yeşil-beyaz­lılar sahasındaki 8 maçın 5’ini kazanırken 3 kez de berabere kaldı. Topladığı 30 puanın 18’ini iç saha maç­larında hanesine yazdıran Konyaspor, sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart’ta Fenerbahçe ile yaptığı ve 3-0 kaybettiği karşılaşmada yaşadı. Konyaspor, bu maç­tan sonra sahasında yap­tığı 14 karşılaşmada 7’şer galibiyet ve beraberlik elde etti. Yeşil-beyazlılar bugün Antalyaspor’u da yenerek bu seriyi 15 maça çıkarmayı hedefliyor.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR

Konyaspor’da kritik An­talyaspor maçı öncesi 30 bin Konyasporlu sloganıyla çalışma başlatıldı. Hafta boyunca her platformdan taraftarlara çağrı yapıldı. Konyaspor’un 30 bin taraf­tar sayısına ulaşıp ulaşılma­yacağı merakla bekleniyor. Bu sayıya ulaşılmasa bile yeşil-beyazlılar, bu sezonki en yüksek taraftar sayısı önünde mücadele edecek.

ANTALYA ÇIKIŞTA

Geçen hafta Trabzonspor’u iç sahada 2-1 yenerek yenil­mezlik serisine nokta koyan Antalyaspor, son haftalarda çıkış içerisinde. Ligde 6 gali­biyet, 3 beraberlik, 7 mağlu­biyet sonucunda 21 puanla 12. sırada yer alan Akdeniz ekibinde, sarı kart cezalısı Fredy, Konyaspor mücade­lesinde forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Ufuk Akyol, Enzo Crivelli ile Ha­kan Özmert’in de Konyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Konyaspor’da ise sakatlığı süren Oğulcan Ülgün dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

47. RANDEVU

Konyaspor ile Antalyaspor bugün 47. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım daha önce toplamda 46 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadele­lerden 12’sini Antalyaspor, 18’ini Konyaspor kazanır­ken, 16 karşılaşma beraber­likle tamamlandı. Geçen se­zon ligdeki iki karşılaşmada 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı.

KONYASPOR MUHTEMEL 11

Ibrahim Sehic

Nejc Skubic

Ahmet Çalık

A. Bardakçı

Guilherme

Soner Dikmen

A. Hadziahmetovic

Amar Rahmanovic

Serdar Gürler

Zymer Bytyqi

Sokol Cikalleshi

ANTALYASPOR MUHTEMEL 11

Ruud Boffin

Naldo

Güray Vural

F. Kudryashov

Bünyamin Balcı

Veysel Sarı

Doğukan Sinik

Andrea Poli

Deni Milosevic

Paul Mukairu

Houssam Ghacha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum