Konyaspor ara transferde 5 ismi kadrosuna dahil etti

Konyaspor ara transferde 5 ismi kadrosuna dahil etti
Konyaspor ara transferde şu ana kadar 5 ismi kadrosuna dahil etti

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'de marta kadar verilen araya kötü bir durumda giren Arabam.com Konyaspor, ara transferde kadrosunu şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

GELENLER

Manchester City'den 26 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Marlos Moreno, Hırvatistan Süper Lig takımlarından Dinamo Zagreb'ten 25 yaşındaki Azerbaycanlı forvet Mahir Emreli, Inter Miami’den 31 yaşındaki İspanyol orta saha Alejandro Pozuelo Melero, Olympiakos'tan 29 yaşındaki orta saha Andreas Bouchalakis'i sezon sonuna kadar kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, Gençlerbirliği'nden 24 yaşındaki stoper Metehan Mert'i 2026'ya kadar renklerine dahil etti.

Konyaspor ayrıca altyapıdan Ata Berk Karababa ile Çağdaş Şendur'u da A Takım kadrosuna aldı.

GİDENLER

Konyaspor ara transfer döneminde Amir Hadziahmetovic'i Beşiktaş'a, Zymer Bytyqi'yi Olympiakos'a verdi. Yolların ayrıldığı Amilton, Çaykur Rizespor'a gitti. Yeşil-beyazlılar kadro dışı olan Barış Yardımcı ile de yollarını ayırdı. Konyaspor yeni transferleri toplu törenle duyuracak. Deprem felaketi nedeniyle uzatılan ara transfer dönemi ise 18 Şubat'ta sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum