Konyaspor, Atiker ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Konyaspor, Atiker ile sponsorluk anlaşması imzaladı
Türkiye’nin dev kuruluşlarından biri olan Atiker ile Konyaspor güçlerini yeniden birleştirdi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki imzalanan anlaşma ile Atiker, 2021-2022 forma göğüs sponsoru oldu.

Türkiye’nin dev kuruluşlarından biri olan Atiker ile Konyaspor güçlerini yeniden birleştirdi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki imzalanan anlaşma ile Atiker, 2021-2022 forma göğüs sponsoru oldu. 

img11082021131839-5qlpx.png

 

İmza töreninde konuşan İttifak Holding Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konya'nın iki önemli markasının iş birliği sağladığının altını çizerek şunları söyledi:

"Bugün Konya'mızın iki önemli markası Konyaspor ve Atiker şirketler grubu işbirliğini sağlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. İnşallah bu birliktelik hayırlara vesile olur. Atiker firmamızla göğüs sponsorluğu anlaşmamızı akdedeceğiz. Malumunuz Atiker forması hem ülkemizde hem de uluslararası manada haklı itibar kazanmış, ün kazanmış, guru duyduğumuz firmamızdır. Her daim Konyaspor'a en üst düzeyde destek vermeye devam ediyor. Ben bu noktada kendilerine yürekten teşekkür ediyorum."

img11082021131847-ngrbs.png

Bu birlikteliklerin Konyaspor'a ve şehre güç kattığını dile getiren Fatih Özgökçen, "Tabii bu birliktelikler Konyaspor'umuza ve şehrimize güç katmaktadır. Bu vesileyle takımımıza destek olan tüm müteşebbislerimizi saygıyla tekrar selamlıyorum, desteklerinin devamını talep ediyorum. Yine bu noktada göğüs sponsorluğu için akdedeceğimiz Atiker firmasının değerli yöneticileri Mehmet Ali Atiker ve Ömer Atiker'e ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

img11082021131824-d4gxj.png

Atiker Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ise, Konyaspor'a her zaman destek vereceklerini söyledi. Konya'da yaşadığını ve Konya'da büyüdüğünün altını çizen Mehmet Ali Atiker, şunları kaydetti:

"Öncelikle Konyaspor'umuza başarılar dileriz. Bugüne kadar Konya'da yaşadık, Konya'da büyüdük ve bugüne kadar bu şehrin takımı Konyaspor'umuza destek verdik. Bundan sonra da sağ olduğumuz müddetçe desteklerimiz devam edecek. Anlaşmanın Konyaspor'umuza hayırlar getirmesini temenni ederim."

İmza töreni, verilen forma hediyesi ile sona erdi.

 

img11082021131831-ysir7.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.