Konyaspor Başantrenörü Emrah Benli'den hakemle "face to face!"

 Muhabir
Alınganlık gösterilerek çalınan ucuz teknik faule tepki gösteren Konyaspor Başantrenörü Emrah Benli saha içinde hakemle "yüz yüze" geldi

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 13. haftasında deplasmanda Gaziantep Basketbol’a 92-76’lik skorla mağlup olan Konyaspor Basketbol'dan maç içerisinde hakemlere sert tepki geldi.

Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Uğur Özen (Başhakem), Uğur Akyıldız, Barış Turgut hakem triosu yönetti.

HER ŞEY UCUZ TEKNİK FAULDEN SONRA OLDU

Karşılaşmanın bitimine 06.18 kala Myles Mack'la gelişen Konyaspor hücumu sonunda Mack, faul beklerken hakemler topu ev sahibi ekibe verdi.

Mack, topu pota altındaki hakem yerine uzaktaki başhakeme normal bir şekilde gönderdi. Alınganlık gösterip bunu kendisine saygısızlık olarak değerlendiren başhakem Uğur Özen, Mack'a teknik faul çaldı.

emrah-benli.jpeg

KONYASPOR BENCİ İTİRAZ ETTİ

Önce şaşkınlıkla ne olduğunu anlayamayan Konyaspor benci, teknik faulün Mack'a çalındığıını anlayınca karara itiraz etti.

Uğur Özen karara itiraz eden Konyaspor Başantrenörü Emrah Benli'ye de teknik faul verdi.

Emrah Benli bunun üzerine sahanın içerisine kadar girdi ve tartıştığın yardımcı hakemin üzerine yürüyerek "face to face" diye tabir edilen bakışla hakemle göz göze geldi.

Çok sinirlendiği gözlenen ve başhakemin üzerine yürüyen Emrah Benli'yi araya giren oyuncular ve Genel Menajer Yaşar Berber, saha kenarına dışarı çıkardı.

İKİ İSİM DE DİSKALİFİYE EDİLDİ

Yaşananların ardından Konyaspor'da hem Myles Mack hem de Emrah Benli hakemler tarafından diskalifiye edildi.

"EMEĞE SAYGI BEKLİYORUZ" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta hakem yönetimlerine tepki göstererek verdikleri emeğe saygı gösterilmesini beklediklerini ifade eden Konyaspor Başantrenörü Emrah Benli, maç sonu yaşananlarla ilgili bir yorumda bulunmadı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.