Konyaspor Başkan adayı Korkmaz: Konyaspor'a küsülmez

Konyaspor Başkan adayı Korkmaz: Konyaspor'a küsülmez
 Yazar
Olağanüstü Genel Kurul kararı alınan Konyaspor'da Başkan adayı Ömer Korkmaz'dan birleştirici bir açıklama geldi.

HABER MERKEZİ - Olağanüstü Genel Kurula giden Konyaspor'da Başkan Adayı Ömer Korkmaz önemli açıklamalarda bulundu.

"KONYASPOR'DA KIZILABİLİR AMA KÜSÜLMEZ"

Konyaspor'a kızılabilir ama küsülemez diyen Korkmaz şöyle konuştu: "27 Kasım Pazartesi günü olağanüstü genel kurul var. Konyaspor için canla başla mücadele etmemiz gereken bir süreç var. Herkesin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Son zamanlarda Konyaspor'dan uzaklaştı taraftar. Biz bu küskünlükleri ortadan kaldıracağız. Konyaspor'a kızılabilir ama küsülmez."

KASIMPAŞA MAÇINA ÖZEL DİKKAT ÇEKTİ

Konyaspor'un ekonomik sorunlarına dikkat çeken Korkmaz, Kasımpaşa maçının önemine değinerek, "Konyaspor'un ekonomik sorunları var. Bu herkesin malumu. Bu süreçte önemli olan destek verebilmek, Konyaspor'un yanında durabilmek. Bu dönemde maddi ve manevi her türlü desteğe ihtiyacımız var. Bugün oynanacak maç da çok değerli. Bu süreçte alacağımız her bir puan kıymetli. Konyaspor'un bugün belki de en çok ihtiyaç duyduğu şey taraftar. Bugünkü Kasımpaşa maçına özel bir destek bekliyoruz" dedi.

"MEŞAKKATLİ BİR YOLA ÇIKTIK"

Yönetim Kurulu Üyesi ve yeni yönetimin üye adayı Adem Bulut ise yolun meşakkatli olduğunu söyledi. Bulut, "Ömer başkanım da söyledi. Meşakkatli bir yola çıktık. Sporda iniş çıkış oluyor. Ama bizim niyetimiz ortada. Konyaspor camiası açısından güçlü bir yönetim ortaya koyabilmek için buradayız. Konyaspor hiçbir dönemde yalnız kalmadı yine kalmayacak. Konyaspor camiasını daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

23 kişiden oluşan yeni yönetim pazartesi günü genel kurulda açıklanacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum