Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Antalyaspor maçı değerlendirmesi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Antalyaspor maçı değerlendirmesi
Konyaspor Kulüp Bakanı Fatih Özgökçen 1-0 galibiyetle sona eren Antalyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

TARAFTARIN ÖNEMİNİ GÖRDÜK

Antalyaspor maçında sayıca istenilen seviyede olmamasına karşın çok coşkulu bir taraftar önünde oynadıklarını ifade eden Başkan Özgökçen, “Bugün belki istediğimiz sayıya henüz ulaşamadık ama coşkulu, 90 dakika boyunca takımını destekleyen bir taraftar topluluğumuz vardı. Taraftarın önemini çok daha net bir şekilde bu maçta gördük. Nitekim golde uzatma dakikalarında geldi. Sayı itibariyle devamlı artıyoruz ama. Konyaspor ikinci ve güzel futbol oynuyor. 42 bin kişilik stadımızın dolmasını her platformda dile getiriyoruz. İnşallah Beşiktaş maçında, en azından ilk devrenin son maçında stadımızı tam dolu olarak görmek istiyoruz.” dedi.

İNŞALLAH 2 MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Başkan Özgökçen, gelecek hafta oynayacakları Hatayspor maçıyla ilgili ise şunları söyledi: “Hatayspor lige futbol açısından katkı sağlayan bir takım hüviyeti gösteriyor. Ligdeki konumu da bunun göstergesi. Güzel ve hoş gelen bir futbol ortaya koyuyorlar. Hatayspor maçı da diğer maçlarla aynı zorlukta. Son derece önemli. İnşallah ilk devrede kalan iki maçımızı da kazandığımız takdirde Konyaspor iyi yerde olacaktır.”

kurum.jpg

BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR

Özgökçen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, “Zorlu Antalyaspor maçında bizleri yalnız bırakmayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum beye teşekkür ediyoruz. Konyaspor'umuz bildiğiniz gibi :) Taraftarımız harikaydı. Hep beraber kazanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.