Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den "Avrupa" ve "transfer" açıklaması

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den "Avrupa" ve "transfer" açıklaması
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Avrupa hedefi doğrultusunda farklı bir transfer süreci içerisine girebileceklerini söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen 4-1'lik Karagümrükspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Özgökçen şunları söyledi:

Karagümrük takımı oldukça mücadeleci bir ekip. Deplasmanda 2 maç sonra böyle farklı galip gelmek moral ve motivasyon içinde önemliydi. Tüm arkadaşlar elinden geleni yaptı. 2. yarıda bizim istediğimiz bir oyun tarzı vardı. Golleri bulduk ve farklı kazandık.

İyi bir yerdeyiz, iyi bir puanımız var. Bu mücadeleyi 38 maça yayarsak takımımız puan ve sıralama olarak sezonu iyi bir yerde tamamlayacaktır.

Bu başarı ve güzel oyun devam ettiği takdirde Avrupa kupalarında mücadele etme şansımız olacak. Bunun için ilk yarıyı görmemiz lazım. Önümüzde 3 maç var. Ondan sonra farklı bir yapılanma ve transfer süreci içine girebiliriz.

Yeşil-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Başkanı Fatih Özgökçen, Antalyaspor maçında dolu tribünler önünde oynamak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.