Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in gündemi yoğun

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in gündemi yoğun
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgök­çen yoğun tempoda çalışmalarını sürdürü­yor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgök­çen yoğun tempoda çalışmalarını sürdürü­yor. Kısa vadede borcu azaltma, uzun vade borçsuz bir kulüp haline getirme düşüncesiyle göreve gelen ve bu doğrultuda mali disiplin­den taviz vermeyen, şu ana kadar da yaklaşık 100 milyon TL ödeme yapan Başkan Özgökçen ve yönetimi, büyük önem verdikleri altyapı ve tesisleşme konusunda çalışmalarını sürdürü­yor. Konyaspor’un sadece futbol takımından ibaret olan bir kulüp değil, basketbol ve diğer amatör branşlarla da öne çıkan ve örnek bir kulüp olmasını arzuladıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Fatih Özgökçen bu doğrultuda altyapı ve takımlarıyla da bir araya geliyor.

ozgokcen.jpg

YENİ TESİS ÖNEMLİ BİR EŞİK OLACAK

Konyaspor’u alt yapıda örnek bir kulüp hali­ne getirmeyi istediklerini ifade eden Özgökçen bu doğrultuda Kayacık’ta yapılacak yeni tesis projesinin tamamlanmasını heyecanla bekli­yor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve 2022-2023 Futbol Sezonuna yetişmesi beklenen tesisler için yaklaşık 30 milyon TL yatırım yapılacak. A takım için yapılacak tesislerin tamamlanmasıyla alt­yapı takımları mevcut tesislere taşınacak. Mevcut tesisler yeni sahalar ve donatılarla daha da büyütülecek. Altyapıyla ilgili önemli projelerden birisi de Konyaspor Koleji olacak. Kolej projesiyle hayata geçirildiği takdirde 3 büyüklerden sonra Anadolu’da bir adım daha öne çıkan örnek bir kulüp haline gelecek.

konyaspor-yeni-tesis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.