Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk: "Başarı çok uzak değil"

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk: "Başarı çok uzak değil"
Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, takım olarak ciddi bir sinerji yakaladıklarını, yeşil-beyazlı birlikteliğin yakın zamanda önemli başarılar getireceğini söyledi.

Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk Konyaspor Dergisi’nin 42. sayısında yayımlanan başyazısında kurumsallaşmanın önemine dikkat çekerken, bu konuda ciddi yol aldıklarını söyledi. Saha içinde Aykut Kocaman ve öğrencilerinin saha dışında yöneticilerin özverili bir şekilde başarı için çalıştıklarını belirten Kulluk, “Saha sonuçlarının bizleri mutlu ettiği bir dönem yaşıyoruz. Sezon başında ve ilk yarının ortalarına doğru inişli çıkışlı performans grafiklerimiz şimdi olması gerektiği noktada ilerliyor. Ortaya konan mücadele, futbol, istek, arzu hem yönetimimizin hem de camiamızın beklentileri doğrultusunda gelişiyor. Saha içindeki bu değişimi ve dönüşümü bizlere yaşatan teknik direktörümüz Aykut Kocaman’a ve hocamızın istediklerini harfiyen yerine getirmeye gayret eden sorunsuz ve karakterli oyuncu grubumuza camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

YATIRIMA DEVAM

Atiker Konyaspor’un kalıcı başarılara imza atabilmesi için sürdürülebilir bir yapı kurmayı hedeflediklerini belirten Kulluk, yazısına şöyle devam etti: “Atiker Konyaspor artık bütün birimleriyle kurumsallaşmasını en üst düzeyde geliştirmiş ve bu seviyeyi her geçen gün daha da artıran bir kulüp halini almıştır. Stadyum, Kayacık, Tevfik Lav, alt yapı tesislerimiz ve idari binalarımızda gerçekleştirdiğimiz bakım onarım, tamirat tadilat ve yenileme çalışmaları neticesinde yaşam/çalışma alanlarımızı modern bir hale getirdik. Profesyonel takımımızın yanı sıra, pilot takımımız Anadolu Selçukspor ile alt yapımızın ihtiyaçları olan teknolojik yatırımlara bu dönemde öncelik tanıdık.”

YAPILACAK İŞ KAZANILACAK BAŞARI VAR

Yapılacak işlerin olduğunu, başarının çok uzakta olmadığını belirten başkan Kulluk, “Yapacak çok işimiz, ulaşacak hedeflerimiz, hayata geçirecek projelerimiz var. Bunların tamamını yönetimimizin, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın özverili çalışması, basınımızın ve taraftarlarımızın desteğiyle gerçekleştirebileceğiz. Geride kalan maçlarımızda bugün hep birlikte ilmek ilmek işleyerek yakaladığımız birlikteliğimiz ve heyecanımız bizi arzu ettiğimiz noktaya taşıyacak. Biraz sabır, biraz inanç ve güven neticesinde bugün bize hayal gibi gelen birçok şeyi inşallah yakın gelecekte başarmanın haklı gururunu yaşayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.