Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, merak edilen konular hakkında açıklamalar yaptı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz,  merak edilen konular hakkında açıklamalar yaptı
 Muhabir
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, merak edilen konular hakkında açıklamalar yaptı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, merak edilen konular hakkında açıklamalara bulundu. Konya Olay TV kanalına konuk olan Korkmaz, "Konyaspor başkanlığı benim hayalimdi. Allah’a şükür hayalimi yaşıyorum ama tam da hayalim olan bir ortam yoktu. Maddi olarak Konyaspor zorlu bir dönemde. Zor anında Konyaspor’a en iyi desteği olabileceğimizi düşündük. Zor şartlarda bir görev üstlendik. Pişman değiliz. Allah bizi bu camiaya mahcup etmesin. Yönetim maddi ve manevi inanılmaz bir arada kullandı. Tek başıma yapacağız şeyler değil. Hep birlikte yapıyoruz. Onlara teşekkür ediyorum.” dedi.

ADANA DEMİR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

3 maç daha almaları halinde önlerini göreceklerini ve biraz daha rahatlayacaklarını vurgulayan Ömer Korkmaz, “Şu anda stres ve baskı altında hissediyoruz. Önümüzdeki iki maçı alırsak biraz daha rahatlayacağız. Adana Demirspor maçı çok önemli. Hatayspor maçından daha fazla olur. Hatayspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Karagümrük maçına özel prim sistemi belirledik.” diye konuştu.

YÖNETİMİN KOYDUĞU PARA: 200 MİLYON TL

Konyaspor’un gelir gider durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Korkmaz, “Şu anda önceliğimiz borç değil. Önce bir güvenli yere gelecek. Zamanı gelince onları aşmak için kaynak bulacağız. Ama takımın başına bir şey gelirse bunu parayla kurtaramayız.

Önceki dönemden devam edenlerle birlikte 200 milyon TL’ye yakın kasa kolaylığı yaptı. Konyaspor’un aylık 70 milyon TL gideri var. Gelir gider dengesine bakıldığında Konyaspor her ay açık veriyor. Şu anda temel amacımız futbolcuların ödemelerini zamanında yapmak.” dedi.

GÖKHAN TÖRE’NİN AYRILMASI

Ömer Korkmaz, Gökhan Töre ile yolların ayrılmasıyla ilgili olarak, “Gökhan Töre ve Guilherme’nin arasında bahsedildiği türden bir kavga olmadı. Gökhan burada oynama şansı olmadığını ailesinden ayrı kalmak istemeyeceğini kulübede yük olduğunu söyledi. Bizim içinde fırsat oldu, yollarımızı ayırdık.” diye konuştu.

GUİLHERME’NİN TAKIM KAPTANLIĞININ ALINMASI

Guilherme’nin kaptanlığının alınmasıyla ilgili ise Korkmaz şunları söyledi: “Guilherme’nin durumu bu olaydan ayrı geçmiş dönemden bu yana sorunlu gördüğümüz oyuncuları ayıklayarak geliyoruz. Guilherme önümüzdeki yılda Konyaspor’un oyuncusu. Her şey güzel giderken çomak sokacak durumunda değilim. Ama olması gereken yapıldı. Belki önceki dönemde bunlar olmadığı için buralara gelindi. Ben de Guilherme’yi seviyorum, benim çocuklarım da Guilherme hayranı. Ama kaptanlığın gerektirdiği durumlar var. Biliyorum camianın sevgilisi. Ama onlar da bilsin Konyaspor’un haklarını korumak için yapıyorum. Alınması gerekiyordu alındı.”

ŞİRKETLEŞME

Farklı konularda da açıklamalarda bulunan Korkmaz şunları söyledi:

“Şirketleşme için İstanbul’da uzman bir şirketle çalışıyoruz. Hangisi Konyaspor için doğru model bunu belirleyeceğiz. Gerekirse bunun için de anket yapacağız.”

“Kendi dönemimizde Bernardoni ile Olivera, Muric’le anlaşarak ayrıldık. Birisi Muric’in ilk transferden kalan kesinleşen bir ceza var. Mpoku’nun davası var toplam 7 dosya var. Biz bu paraları şu anda ödeyemeyiz. Önceliğimiz takım ödemeleri. Bunlarsonra çözeceğimiz konular.”

“Yeni sezon için forma sponsorluk anlaşmamız tamam. 3 formayı TFF’ye vereceğiz. 4. formayı taraftar seçecek. Anket yapacağız.”

  • “Michalak’ın bonservisinden para gelmedi, kulübünü FIFA’ya verdik.”

“Basketbol Şubesinde Yunus Derebağ başkanımız elinden geleni yapıyor. Sıkıntılar var. 3. periyotta bitse maçlar Konyaspor farklı yerde olurdu. İnşallah sağlıklı bir şekilde sezonu bitirebiliriz.”

“1922 Konyaspor’u önemsiyorum. Mehmet Yıldırım da bu şehrin değeri. Osman başkan orada elinden geleni yapıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum