Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan, "Allah bir daha yaşatmasın!" duası

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan, "Allah bir daha yaşatmasın!" duası
 Muhabir
onyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Allah bir daha Konyaspor’a, camiamıza böyle günler yaşatmasın inşallah.

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında evinde Galatasaray'ı konuk eden Konyaspor, maçtan 3-1 mağlup ayrılmasına karşın ligde kaldı. MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maçta son bölümlerine kadar ligden düşecek takım olarak giren Konyaspor'da Trabzonspor'dan gelen gol haberleriyle büyük sevinç oluşturdu. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yöneticiler maçın son bölümlerini nefeslerini tutarak ayakta izledi ve maçın bitiş düdüğüyle gözyaşlarını tutamadı.

KORKMAZ: ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİK

Ömer Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kendi işimizi kendimiz bitiremedik. Ona üzüldük ama bir şekilde ligde kaldık. Sonuçta bu puanları alan bu iki averajları yakalayan da bu takımdı. Çok mutlu olduk. Allah bir daha Konyaspor’a, camiamıza böyle günler yaşatmasın inşallah. Bu takımın başına bir şey gelseydi çok yıkılacaktık. Ama arkamızda duran 22 tane yönetici arkadaşımızın emeğini düşündükçe bana daha fazla stres yüklenmiş oldu. En zor zamanımda kafamı önüme düşürdüğüm zamanlarda başka ikinci başkanımız olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarım abilerim beni kaldırdılar, birbirimizi hep birlikte yağa kaldırmaya devam ettik. Zor zamanlar geçirdik. Ekonomik olarak zor günler geçirdik ama can havliyle sürekli bir adım atmaya kalktığımızda hep yönetim kurulu bir katkı verdi. Finaline gelmiştik. Cuma günü bir maaş daha ödeyecek gücü kuvveti bulduk. Keşke dememek adına her şeyi yapalım dediler. O kadar duyguyu aynı adan yaşadığımız bir müsabaka oldu. Skorların tümü aleyhimize giderken çok kötü durumdaydık. Mücadele etmek isteyen bir grup vardı sahada ama ayakları titreyen bir takım vardı Onları da anlıyorum kolay değil.”

BULUT: ŞEHRİMİZ ADINA KONYASPOR ADINA ÇOK MUTLUYUZ

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut ise ligde kaldıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Yönetim olarak taşın altına vücutlarını koyduklarını ifade eden Bulut şunları söyledi. ‘Yönetim Kurulumuz ile son anda bile bir araya gelip aramızda para topladık ve ödeme noktasında mücadele verdik. Çünkü çok destek alamadık biz. Yönetim olarak taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyduk. Aslında hep ümitliydik. Buradan çıkabilmek adına büyük mücadele verdik. Emeklerimizin karşısını aldık bir şekilde ligde kaldık çok şükür. Şehrimiz adına, Konyaspor adına, çocuklarımız adına çok mutluyuz. 23 tane cenvager yönetim kurulu arkadaşımıza, taraftarımıza herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum