Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan transfer açıklaması: Gerekirse 2 forvet

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan transfer açıklaması: Gerekirse 2 forvet
En büyük sorunun gol yollarında olduğunu ifade eden Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, gerekirse 2 forvet alacaklarını söyledi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, gerekirse 2 forvet alacaklarını söyledi.

Kontv'de değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, taraftarların merakla beklediği transfer konusunda en az 4 transfer yapacaklarını söyledi.

Transfer bölgelerinden en önemlisinin forvet olduğunu ifade eden Korkmaz, takımın penaltı harici gol atamaz bir görüntü ortaya koyduğunu belirterek buradaki sorunu çözmek için en az 1, gerekirse iki santrafor transferi yapacaklarını belirtti.

Ara transferin zor olduğunu ifade eden Korkmaz, sezon başı olsa daha farklı davranabileceklerini ancak takımın içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak yine de en iyisini yapmaya çalışacaklarını, uzun vadeli de düşünerek takıma katkı sağlayacağını düşündükleri oyuncu olursa bonservisiyle de alabileceklerini ifade etti.

Konyaspor formasının büyüklüğünü anlayamayan oyuncular olduğunu ifade eden Korkmaz, bunu anlayamayanların takımda kalamayacağını söyledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.