Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan Umut Bozok transferiyle ilgili son durum ve detaylar

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan Umut Bozok transferiyle ilgili son durum ve detaylar
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan Umut Bozok transferiyle ilgili detaylar

Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, beraberinde, II. Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derabağ'la birlikte basın toplantısı düzenledi.

UMUT BOZOK TRANSFERİ

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Umut Bozok'la ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncunun transferindwsorunun para olmadığını, Avrupa'dan kendisine gelen teklif olduğunu ifade etti:

"Umut Bozok ilk adımımızdı. Önder başkanımızda görüştük. Umut Bozok’un bonservisi için el sıkıştık ve bonservisini Konyaspor’a aldık. Daha sonra oyuncuyla görüşmeye başladık. Galatasaray'la oynadığımız maçtaan önce oyuncu ve menajeriyle otelde görüştük 3,5 saat. Dün bile görüştük.

Her şey parayla olmuyor. Avrupa’dan teklif var onu değerlendiriyor. Ancak basında çıkan rakamlar işi zorlaştırıyor. Umut Bozok beni dünkü Galatasaray maçında aradı. "Başkanım rakamı bir güncellesek mi, aramızda farklılıklar" var dedi. Bizi zor durumda bırakıyor, bu konuda basından hassasiyet bekliyoruz."

SANTRAFOR DEYİNCE FOBİ OLUŞTU!

"Forvette hassas davranıyoruz. İhtiyaç var. Yarına, öbür güne dersek doğru olmaz. Bugüne kadar gelenleri görünce santrafor deyince kulüpte fobi oluştu. Korkuyoruz hassas davranıyoruz. Doğru oyuncuyu bulmaya yöneldik. Kendi bütçemiz çerçevesinde onu bulmaya çalışacağız."

whatsapp-gorsel-2024-01-26-saat-15-34-40-5d956b6c.jpg

İYİCE DARLANDIK

"Asıl zor kısmı kaynağı. Transfer paranız varsa çok kolay, ama olmayan parayla dar bütçeyle yaparsanız sıkıntılı. Kulübün ekonomik durumu belli. Kulübün sportif durumu belli. Futbolcular haber alıyor. Parasının yarısını peşin istiyor. Maalesef kulübün algısı böyle. Sadece biz değil birçok kulüp transferde zorlanıyor. 5 transfer yaptık. Herhalde en çok transfer yapan kulüplerden biriyiz. Arkadaşlarımız büyük kasa kolaylığı sağlıyor. Üzerimizdeki yük çok ağır. İyice darlandık. İçerideki takımın borcunu mu ödemek santrafor almak mı?"

ÖMER ALİ VE SERDAR GÜRLER

"Serdar Gürler ve Ömer Ali Şahiner için Başakşehir ile birkaç kez görüştük ama kulüpten olumlu bir dönüş alamadık. Gelmelerini istemiştik. Olumlu olsaydı Serdar Gürler için taraftardan tepki göstermemeleri yönünde ricamız olacaktı."

SKUBİC'E YARDIMCI HOCALIK TEKLİF ETTİK

"Nejc Skubic'e de yardımcı teknik direktörlük teklif edildi ama çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle şimdilik gelemeyeceğini söyledi."

NDAO İÇİN 150 BİN EURO BONSERVİS VEDİK

"Ndao'ya 800 bin euro bonservis ödediğimiz gerçek dışı. 150 bin euro bonservis ödedik"

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.