Konyaspor Başkanı Özgökçen: Oynanmış maçlar oynanmıştır!

Konyaspor Başkanı Özgökçen: Oynanmış maçlar oynanmıştır!
Fatih Özgökçen, Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarının oynanmamış sayılması gerektiği tartışmasıyla ilgili olarak, "Bana göre oynanmış maçlar oynanmıştır. Oynanmış maçların iptal edilmesi yönünde bir karar alınırsa kupa maçları da değerlendirilmelidir" dedi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarının oynanmamış sayılması gerektiği yönünde oluşturulan gündemle ilgili değerlendirilmelerde bulundu.

7 KULÜP EVET, 4 KULÜP HAYIR,1 KULÜP ÇEKİMSER

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün yapılan toplantı sonrası, "Toplantımızı yaptık. 12 kulübümüz katıldı. Mazereti olan arkadaşlarla da bugün istişare ettiğimiz konuları yazıyla sorduk, cevap bekliyoruz. 7 kulüp bir görüşü savundu, 4 kulüp başka görüşü savundu. Toplantıda 12 kulüptük, Hatayspor görüş bildirmek istemedi. 31 Mart'a kadar görüşümüzü TFF'ye bildireceğiz." demişti.

Beşiktaş da maçların oynanmamış kabul edilmesi için TFF'ye itiraz etmişti.

ÖZGÖKÇEN: OYNANMIŞ MAÇLAR OYNANMIŞTIR

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen konuyla ilgili hakkaniyet vurgusu yaparak, "Bize göre oynanmış maçlar oynanmıştır" dedi. Aspor canlı yayınına katılan Fatih Özgökçen, Kulüpler Birliği toplantısına katılamadığını ve böyle bir gündem oluşturulduğunu ifade ederek, "Kayserispor başkanı biz deplasmanda kazandık diyor. Beşiktaş farklı açıdan bakıyor. Konyaspor olarak ligden çekilen takımlardan 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. Bizim için alınacak karar çok etkili olmayacak ama hakkaniyetli bir karar alınması gerekiyor. Bana göre oynanmış maçlar oynanmıştır. 90 dakika ter akıtılmış ve sahada sonuç alınmış. Şahsi fikrim, mevcut kararın devam etmesi." dedi.

BİZ GAZİANTEP'E ELENDİK! O ZAMAN KUPA MAÇLARI NE OLACAK?

Kulüpler Birliği toplantısına katılamadığını ve böyle bir gündem oluşturulduğunu ifade eden Özgökçen, Konyaspor'un kupada Gaziantep FK'ye elendiğine dikkat çekerek o zaman bunun da tartışılması ve bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Özgökçen, "Oynanmış maçların iptal edilmesi yönünde bir karar alınırsa o zaman bizim Gaziantep'e karşı oynadığımız kupa maçını da yeniden değerlendirmek gerekir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.