Konyaspor Başkanı Özgökçen "yabancı hakem" konusunda görüşünü açıkladı

Konyaspor Başkanı Özgökçen "yabancı hakem" konusunda görüşünü açıkladı
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gündemde olan "yabancı hakem" konusundaki görüşlerini açıkladı

Yabancı hakem konusunda görüşlerini açıklayan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, tercihlerinin maçları yerli hakemlerin yönetmesi olduğunu ancak bu olmayacaksa o zaman tüm maçların yabancı hakemler tarafından yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor'da Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Özgökçen, yabancı hakemlerle ilgili soru üzerine, "Özellikle yabancı hakem konusunda bazı serzenişlerde oldu geçtiğimiz haftalarda. Bazı maçlara yabancı hakemlerin atanması, bazı maçlara ise yerli hakemlerin atanması noktasında. Biz buna karşıyız. Yönetilecekse tamamını kendi hakemlerimizin yönetmesini istiyoruz. Biz, kendi insanımıza güvenmek zorundayız. Olmayacaksa tüm maçlarımızı yabancı hakemlerimiz yönetsin. Genel düşüncemiz bu noktada" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum