Konyaspor Başkanı Özgökçen yeni sezon hedefini açıkladı

Konyaspor Başkanı Özgökçen yeni sezon hedefini açıkladı
Mütevazi ama inançlı olacaklarını ifade eden Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen hedeflerinin ilk 10 olduğunu söyledi

 

Konyaspor Kulüp Başkanı Başkan Fatih Özgökçen, dün  basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda, “Hedefimiz şampiyonluk demiyoruz, ilk 3 demiyoruz. Hedefimiz ilk 10. Bunun üstü ne kadar olursa o kadar iyi olur. İlk 5 olursa çok iyi olur. Konyaspor’un yüksek paralarla oyuncu alma şansı ve durumu yok. Altyapıya önem vereceğiz. Gençlerimize güven vermemiz lazım” dedi.

ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK

İlhan Palut’un kendilerine bir rapor sunduğunu hatırlatan Başkan Özgökçen, “Hoca rapor sundu. 6-7 tane transfer istedi. Bu kadar olmayabilir ama transferleri imkanlar ve limitler dahilinde gerçekleştirmeye çalışacağız. Elimizde sihirli değnek yok. Konyaspor’un çok parası yok. Limitimiz belli” ifadelerini kullandı.

MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNANMALI

"Yeni sezonda taraftarımızı maçlarda görmek istiyoruz. Ama yüzde 30, ama yüzde 50 ama yüzde 100.. Bir yerden başlanmalı" diyen Başkan Özgökçen, "Kombinelerde ise fiyat çalışmalarımız devam ediyor. Ama fiyatlar dipte olmayacak. Sonuçta Konyaspor bu şehrin markasıdır. Markanın hakkını ve bedelini vermek lazım" diye konuştu.

BANKALARI BIRAKMAMIZ LAZIM

Faiz giderlerinin kulübe ağır yük getirdiğini ifade eden Fatih Özgökçen, “Bankalarla çalışmayı bırakmamız lazım. Faiz giderlerini azaltmamız lazım. Bunu ne kadar başarabiliriz bilmiyorum ama çalışacağız” ifadelerini kullandı.

STORE’DAN ALIŞVERİŞİ TEŞVİK ETMELİYİZ

Konyastore’un mağaza sayısını artıracaklarını ifade eden Özgökçen, “Vatandaşlarımızın, buradan alışveriş yapması lazım. Store’dan alışverişi teşvik etmemiz lazım. Dışarıdan alınan taklit ürünlerin, bayrakların, Konyaspor’a hiçbir faydası yok. Bu konuda basına da önemli görev düşüyor” dedi.

YABANCI KARARI DOĞRU AMA…

TFF’nin yabancı kararını temelde iyi niyetli ve doğru bulduğunu ifade eden Başkan Özgökçen, ancak bunun için federasyonun altyapıyı destekleyecek ciddi adımlar atması ve kararlarını da istişare ile alması gerektiğini söyledi.

FORMALAR BİRAZ GECİKECEK

100. yıl formaların biraz gecikeceğini söyleyen Başkan Fatih Özgökçen, "Önümüzdeki hafta belki gelebilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum