Konyaspor Başkanı Özgökçen'den "Thiam" açıklaması

Konyaspor Başkanı Özgökçen'den "Thiam" açıklaması
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transferde adı geçen Fenerbahçeli Mame Thiam'la ilgili soruları yanıtladı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beyse Konyaspor Basketbol Takımının antrenmanını ziyaret ederek basketbolcularla bir araya geldi.

 

dsc-0004.jpg

 

Göreve geldikten sonra Konyaspor'un sadece futbol takımından ibaret olmadığını her fırsatta söylediğini ifade eden Özgökçen, Konyaspor'un basketbol şubesi ve amatör şubelerle birlikte tam bir spor kulübü olduğunu vurguladı.

Basketbolculara hitap eden Başkan Özgökçen, "Basketbol da göz bebeğimiz. Sizlere güveniyoruz. Bu sene sizden üstün bir başarı bekliyoruz. İnşallah güzel bir mücadele ve güzel bir sezonla Süper Lig'e çıkarız" dedi.

 

dsc-0003.jpg

SORULARI YANITLADI

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarının  sorularını da yanıtladı. Sivasspor galibiyetini değerlendiren Özgökçen, 3 puanla başlamanın güzel olduğunu belirterek, "İnşallah Başakşehir maçıyla 2'de de 2 olur" dedi.

"ŞU ANDA 3 OYUNCUYLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Konyaspor futbol takımıyla ilgili transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Fatih Özgökçen, "Forvet ve kanat noktasında şu anda 3 tane oyuncuyla görüşüyoruz. Biliyorsunuz kesinleşmeden isim vermiyıoruz. İnşallah bu hafta içerisine yetiştirmeye çalışıyoruz ama herhalde yetişmeyecek. Gelecek hafta içerisinde, bu 1 olur 2, olur 3 olur, transferleri tamamlarız düşünüyorum" diye konuştu

MAME THİAM 

Başkan Özgökçen, Mame Thiam'la ilgili soruyla ilgili, "Sade isim noktasında değil, maliyet analizini de iyi yapmak lazım.  Ekonomik dengemize ne kadar uygun olur ona göre karar vereceğimiz için bizim yaptığımız teklifler nasıl kabul görür göreceğiz" dedi.

Özgökçen, Thiam için 1 milyon euro verileceği yönünde basında yer alan haberlerle ilgili ise şunları söyledi: "Bu yansımış. Beni de arayan çok oldu. Ama biz öyle bir fiyat falan vermedik. Öyle bir şey söylemedik. Sadece Thiam için söylemiyoruz. Genel olarak maliyet ve yarar dengesini iyi hesap etmek lazım. Çok yararlı olacağına inandığımız bir arkadaş olursa belki şartları biraz daha zorlayabiliriz o da belki." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.