Konyaspor Basketbol 4 oyuncuyla anlaştı

Konyaspor Basketbol 4 oyuncuyla anlaştı
Konyaspor Basketbol, iç transferde Hazer Avci, Cengiz Aydın Ergen, dış transferde ise Tayfun Erülkü ve Can Özcan ile anlaşmaya vardı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da yeni sezon transfer çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz yıl ulaşamadığı Süper Lig hedefine bu yıl ulaşmak isteyen ve ilk iş olarak hoca değişikliğine giderek Cengiz Karadağ’la yolları ayırıp  Başantrenörlüğe Okan Çevik’i getiren yeşil-beyazlılar; iç transferde Hazer Avci ve Cengiz Aydın Ergen, dış transferde ise Can Özcan, Tayfun Erülkü ile anlaşmaya vardı.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Konyaspor Basketbol Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Basketbol Takımımız yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Hazer Avcı, Can Özcan, Tayfun Erülkü ve Cengiz Aydın Ergen ile prensip anlaşmasına varmıştır” denildi.

 

hazer-avci.jpg

HAZER AVCİ

Geçtiğimiz sezon da Konyaspor’da forma giyen ve takımın başarılı isimlerinden birisi olan 1987 doğumlu 2,04 boyundaki forvet Hazer Avci, 30 maçta; 12,9 sayı, 6,0 ribaunt, 3,2 asist, 1,0 blok ortalamasıyla mücadele etti.

 

cengiz-aydin-ergen.jpg

CENGİZ AYDIN ERGEN

Konyaspor’da geçtiğimiz sezon da forma giyen 1988 doğumlu, 2,06 boyundaki pivot Cengiz Aydın Ergen, toplam 29 maçta; 2,7 sayı, 2,5 ribaunt, 0,1 blok ortalamasıyla mücadele etti. Oyuncunun maç başı süre ortalaması 12 dakika oldu.

 

ewhxrx9xiaafbjl.jpg

TAYFUN ERÜLKÜ

Geçtiğimiz sezon TBL’de play-off finali oynayan ve Yalovaspor’a kaybeden Samsunspor’da oynayan 1994 doğumlu, 1.88 cm boyundaki şutör gard Tayfun Erülkü, ligde forma giydiği 20 maçta; 10,8 sayı, 2,7 asist, 3,4 ribaunt, 1,6 top çalma ortalamasıyla mücadele etti.

 

exfpacpwgambsdp.jpg

CAN ÖZCAN

Geçtiğimiz sezon TBL’de play-off finali oynayan Samsunspor’da oynayan 1989 doğumlu, 2,02 boyundaki kısa forvet Can Özcan ise 40 maçta; 9,8 sayı, 4,4 ribaunt, 2,5 asist, 1,0 top çalma ortalamasıyla mücadele etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.