Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli'den hakem tepkisi

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli'den hakem tepkisi
 Muhabir
Konyaspor Basketbol Başantrenör Emrah Benli'den Yalovaspor maçı sonrası hakem yönetimine tepki geldi

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 12. haftasında Semt 77 Yalovaspor’a 88-82 mağlup olan Konyaspor Basketbol'da Başantrenör Emrah Benli'den hakemlere tepki geldi.

İsim vermeden mücadeleyi yöneten hakemler Ozan Gönen (Başhakem), Ahmet Taner İbin, Hakan Gerey'e tepki gösteren Emrah Benli, saha içerisinde verdikleri verdikleri emeğe daha fazla saygı beklediklerini söyledi.

Şut yüzdelerinin kötü olduğu bir günde şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı iyi mücadele ettiklerini ifade eden Konyaspor Başantrenörü Emrah Benli maç sonu yaptığı açıklamada, “Son dakikada kadar mücadele ettik hatta kazanma noktasına da geldik. Yaptığımı basit hatalar ritmimizi kaybettirdi. Maçın bir bölümünde ve son bölümünde bazı hatalar yapıldı. Bunu benim oyuncularım yapmadı. Burada çok yüksek bütçeli takımlara karşı ciddi bir emekle mücadele veriyoruz. Bu takım çok çalışıyor ve emek harcıyor. Biz de bunun karşılığını alıyoruz. Sadece birazcık daha fazla saygı bekliyoruz bu emeğe." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.