Konyaspor Basketbol DSİ’ye bileniyorlar

Konyaspor Basketbol DSİ’ye bileniyorlar
Arka arkaya 3 mağlubiyet alan Konyaspor, kötü gidişe dur demek için gözünü Ankara DSİ maçına dikti.

Playoff şansını zora sokmak istemeyen Konyaspor, kalan maçların tamamını kazanmak istiyor. Yeşil-beyazlıların, Basketbol Süper Ligi için ilk 9’da kalarak playoff şampiyonu olması gerekiyor. Son üç haftada alınan mağlubiyetler, temsilcimizin saha avantajını zora sokarken, takımların birbirine yakın olması hem avantaj hem de dezavantaj olacak. Son 5 haftada kaybedilecek maçlar playoff dışına takımı itebilirken, kazanılacak maçlar da saha avantajını tekrar getirebilir.

Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, playoff dışında kalmamak için çalışma temposunu artırırken, yeni transfer Carmichael da takıma tam anlamıyla adapte oldu. Tecrübeli oyuncu Bursaspor maçında takımın skor yükünü üstlenirken, ilerleyen haftalarda daha verimli olabileceğini gösterdi. Konyaspor Başantrenörü Cengiz Karadağ da her topun mutlaka boyalı alana inmesini isterken, Ankara DSİ maçını kazanarak, yeniden çıkış yakalamaları gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.