Konyaspor Basketbol evinde kazandı

Konyaspor Basketbol evinde kazandı
Konyaspor Basketbol, Petkimspor’u 71-65 mağlup ederek TBL’de beşinci haftayı galip kapattı

Konyaspor Basketbol takımından muhteşem galibiyet. Kendi evinde ligin iddialı ekiplerinden Petkimspor’u ağırlayan temsilcimiz,çekişmeli geçen ve son düdüğe kadar büyük heyecana sahne olan maçta rakibini  71-65 mağlup ederek TBL’de beşinci haftayı galip kapattı.

Selçuklu Spor ve Kongre Salonu’nda oynanan maçta  iki ekibin karşılıklı basketleriyle geçen ilk çeyrek 18-16 Konyaspor üstünlüğüyle geçildi. Boyalı alanı daha iyi kullanarak skor bulmasını bilen Petkim karşısında özellikle Berkay Sinirlioğlu’nun etkili oyunuyla üstünlüğünü koruyan yeşil-beyazlılar, soyunma odasına 31-28 önde girdi.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan ve 11-0’lık seri ile farkı açan Konyaspor, periyodun sonunu iyi oynayamayınca farkı açma ve maçı bitirme şansını elinin tersiyle itti. Son periyoda 56-48 Konyaspor üstünlüğü ile girilirken hücumda etkili olan konuk ekip bitime 4 dakika kala öne geçti. Ancak son bölümde savunmasını sertleştiren ve rakibin üst üst 5 hücumu boş geçirmesini sağlayan Konyaspor, krize  fırsat vermedi ve maçtan 71-65 galip ayrıldı. Temsilcimizde Mehmet Özdoğan 24 sayı, Tufan Önen 15 sayı-8 ribaund-5 asistmlik performansı ile göz doldurdu.  Konuk ekipte ise Patrick Rembet 28 sayı-4 ribaund-5 asist, Mert Çevik 12 sayı ile öne çıkan isimler oldu.

ei8tobxx0aiii9s.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.