Konyaspor basketbol süper lige doğru

Konyaspor basketbol süper lige doğru
Konyaspor, Basketbol Süper Lig’e yükselme playofflarının yarı finalinde Ormanspor ile eşleşti. Temsilcimiz ilk iki maçını deplasmanda oynayacak. 5 maç üstünden oynanacak yarı finallerde 3 karşılaşma kazanan finale yükselecek.

Selçuklu Belediyespor olarak sezona başlayıp, sezon ortasında Konyaspor’a devrolan basketbol takımı süper lige doğru son maçlarına çıkıyor. Konyaspor, Cengiz Karadağ’ın ayrılmasının ardından yükselişe geçerken, yeni koç Aziz Bekir, savunmayı önde tutan bir takım yaratarak, yoluna devam etti. Playoff çeyrek finalinde Düzce Belediyespor ile eşleşen temsilcimiz, hem dışarıda hem içeride kazanarak, rakibini beklemeye başladı.

RAKİP ORMANSPOR

Konyaspor, Ormanspor-Mamakspor eşleşmesinden gelecek rakibini beklerken, uzayan eşleşmeden gelen takım Ormanspor oldu. Temsilcimiz, normal sezonda Ormanspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı kaybeden Konyaspor, içeride oynadığı maçı ise kazandı. Ormanspor ligi temsilcimizden daha üst sırada bitirdiği için eşleşmede ev sahibi avantajına hakim taraf olacak.

İLK İKİ MAÇ ANKARA’DA

Ankara temsilcisi ile final biletini kapmak için yarı final mücadelesi verecek temsilcimiz, ilk maçlarını Ankara’da oynayacak. 5 maç üzerinden oynanacak yarı final serisinde 3 maç alan taraf adını finale yazdıracak. Ankara’da oynanacak karşılaşmalar, 21 Mayıs ve 23 Mayıs’ta oynanacak. Konya’da oynanacak 3. karşılaşma 26 Mayıs’ta oynanacak. İhtiyaç olması durumunda diğer maçların tarihleri daha sonra açıklanacak. Yarı finalin diğer ayağında ise İTÜ Basket ile Akhisar Belediyespor oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.