Konyaspor Basketbol takdir topluyor

Konyaspor Basketbol takdir topluyor
Ligin tek yabancısız takımı Konyaspor Basketbol, performansıyla hem şaşırtıyor hem de takdir topluyor

Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 7. haftasını lider geçiren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, birçok basketbol severin beklemediği bir performans ortaya koyuyor. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından katılım ücretini geç yatırdığı gerekçesiyle önce lige alınmayan daha sonra Tahkim kararıyla ligde oynama hakkı ede,  kadro yapılanmasını ligin başlamasına çok az bir zaman kala hızla tamamlayan Konyaspor Basketbol, gelinen noktada sergilediği başarılı performansla hem şaşırtıyor hem de alkışı hak ediyor.

YERLİ OYUNCULARLA GELEN BAŞARI

Uluslararası Spor Mahkemesindeki (CAS) dava nedeniyle Türkiye Basketbol Ligi’nin tek yabancısız takımı unvanına sahip Konyaspor Basketbol’un sergilediği performans hiç de küçümsenecek türden değil. Çünkü Amerikalıların takıma katkısı Türkiye Basketbol Ligi takımları için inkar edilemeyecek bir gerçek. 2016 yılında ligden düşen ve daha sonra faaliyetlerini durduran Torku Konya Basketbol’da forma giyen Josh Mayo ve Aleksander Rasic’in Konyaspor Basketbol’un o takımın devamı olduğunu belirterek alacaklarını tahsil etmek istemesi nedeniyle verilen yasak nedeniyle transfer yapamayan yeşil-beyazlılar yoluna yerli oyuncularla devam ediyor. Konyaspor’un CAS’a yaptığı itirazın sonucu merakla bekleniyor.

kartal-yuksek-ucuyor-3-001.jpg

CENGİZ KARADAĞ TAKIMDAN MEMNUN

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol Baş Antrenörü Cengiz Karadağ, takımın gidişatından memnun. Yalova maçında her iki takımın da kazanabileceği bir oyun sergilendiğine dikkat çeken deneyimli antrenör oyuncuları hakkında övgü dolu sözler söyledi Takımda oyuncuların çalışmayı sevdiğini ve keyif aldığını ifade eden Karadağ mutluluğunu “Nazar değmesin” ifadeleriyle ifade etti. Cuma günü Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’le oynayacakları maça dikkat çeken Karadağ, maçın önemine işaret etti.

 

opulcan.jpg

TAKIMIN EN SKORERİ OĞULCAN BAYKAN

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da geride kalan haftalarda takımın en skorer ismi Oğulcan Baykan oldu. 24 yaşındaki şutör gard, 6 maçta 108 sayı kaydetti. Maç başı 18 sayı ortalaması yakalayan Oğulcan Baykan, TBL ‘sayı krallığı’nda 4. sırada yer alıyor. Ligin sayı krallığının zirvesinde ise Sigortam. Net’ten Brayon Blake 136 sayıyla ilk sırada yer alıyor.

DENİZLİ MESAİSİ SÜRÜYOR

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 7. haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’le oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 6. haftada sahasında Semt 77 Yalovaspor’u da yenerek liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar ligin 7. haftasının açılış maçında 27 Kasım Cuma günü Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’le karşı karşıya gelecek.     Yeşil-beyazlılar, maçı kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.

LİGDE BUGÜN 3 MAÇ VAR

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 7. haftasında bugün 3 erteleme maçı oynanacak. Ankara Anadolu Basket-Samsunspor, Kocaeli BŞB Kağıtspor-Nadir Gold İstanbul Basket ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Final Spor takımları erteleme maçlarında karşı karşıya gelecek.

 

formalar.jpg

FORMALAR SATIŞTA

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’un formaları satışa çıktı. Konyastore’de beyaz ve yeşil olmak üzere 2 renkte satışa sunulan Lotto markalı formaların fiyatı 159,95 TL olarak belirlendi. Online alışveriş yapanlar için formalar ücretsiz kargo imkanıyla kapıya geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.