Konyaspor Basketbol "tamam-devam" maçında

Konyaspor Basketbol "tamam-devam" maçında
TBL play-off yarı final 4. maçında bugün Yalovaspor’la karşı karşıya gelecek Konyaspor maçı kaybederse elenecek

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonu play-off yarı finalinde Konyaspor’la Yalovaspor arasında serinin 4. maçı bugün oynanacak. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 17.00’da başlayacak mücadele Konyaspor için son şans olacak. Yeşil-beyazlılar maçı kaybederse play-off’a veda edecek. Maçı kazanırsa seride durum 2-2 olacak ve finale yükselecek takım Konya’da belli olacak. Mücadele Youtube/ TBF TV naklen yayınlanacak.  Seride 3 galibiyeti bulan takım finalde Samsunspor'un rakibi olacak.

GEÇEN MAÇTAKİ HAKEM KARARLARI TEPKİ ÇEKTİ

Yalovaspor'un Konyaspğor'u yenerek 2-1 öne geçtiği karşılaşmada hakem kararları tepki çekti.  Ligin sert oynayan takımlarından biri olan Yalovaspor’un sertliğine göz yuman Emin Moğulkoç, Tekin Özübir ve Fatih Güler’den oluşan hakem üçlüsünün, buna karşın Konyaspor’a aynı toleransı göstermemesi ve çok kolay faul çalması tepki çekti. Kritik pozisyonda Yalovasporlu Jones tarafından yapılan hücum faulü vermeyen hakemlere adeta isyan eden Konyaspor Başantrenörü Cengiz Karadağ’ın, karşılaşmanın Baş Hakemi Emin Moğulkoç tarafından teknik faulle cezalandırılması kötü yönetime tuz biber ekti.

Konyaspor bugünkü maçta kötü yönetim istemiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.