Konyaspor Basketbol üst üste 6. mağlubiyetini aldı!

Konyaspor Basketbol üst üste 6. mağlubiyetini aldı!
Kapaklıspor'a deplasmanında 89-85 yenilen Konyaspor Basketbol üst üste 6. mağlubiyetini aldı

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) 21. haftasında Kapaklıspor’a konuk olan Konyaspor, çekişmeli geçen maçtan 89-85 mağlup ayrıldı. Çerkezköy OSB Spor Salonu’nda oynana mücadelenin ilk çeyreğini 26-23 geride tamamlayan Konyaspor Basketbol devre arasına da Kapaklı çeyreği 48-41 geride girdi.

Üçüncü çeyreğe Konyaspor, Myles Mack ve Merthan Mutlu ikilsiyle harika başlangıç yaptı. 8-0 seri yakalayan Konyaspor farkı eriterek öne geçti (49-48). Üst üste basit top kayıplarına giden Kapaklıspor hücumlardan eli boş dönmeye başladı, kriz döneminden çıkaran isim ise Cem Han oldu. Kapaklı, Utku Pelit’in üçlüğüyle öne geçerek çeyreği 65-64 noktaladı. Son çeyreğe de Merthan ve yabancılarıyla iyi başlayan Konyaspor üstünlüğü de tekrar eline aldı. Ancak devamını getiremeyen yeşil-beyazlılar 29 saniye kala Merthan’ın üçlüğüyle Konya farkı 3’e indirse de mücadeleden 89-85 yenik ayrıldı.

ÜST ÜSTE 6. MAĞLUBİYET

Konyaspor: Myles Mack 39 sayı 7 asist 4 top çalma, Merthan Mutlu 24 sayı, Marlon Johnson 11 sayı 11 ribauntla öne çıkan isimler olurken ev sahibi Kapaklıspor’da Troy Franklin 17, Harun Can Doğan 17, Marvin Jefferson 14 sayı ile galibiyette başrol oynayan isimler oldu. Konyaspor bu sonuçla üst üste 6. mağlubiyetini aldı. Yeşil-beyazlılar ligin 22. haftasında Finalspor’u konuk edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.