Konyaspor Basketbol yarı finalde

Konyaspor Basketbol yarı finalde
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 91-79 mağlup eden Konyaspor, 2-0’lık seriyle adını yarı finale yazdırdı

 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) çeyrek final 2. maçında de Basketbol, deplasmanda karşılaştığı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 91-79’luk skorla mağlup etti. 

Kurtdereli Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 25-21önde kapatan Konyaspor soyunma odasına da 41-39 önde girdi. 3. çeyrekte daha etkili olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bu çeyreği 66-63 önde kapattı. Son bölümde oyuna ağırlığını koyan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, mücadeleyi 91-79 kazanarak seriyi 2-0’ getirdi ve adını yarı finale yazdırdı.

UPSHAW YİNE SHOW YAPTI

Konyaspor’da ilk maçın da yıldızı olan Robert Upshaw, double double yaptığı mücadelede; 39 sayı,11 ribaunt, 2 asist, 3 blokluk performansıyla ikinci maçın da yıldızı oldu.

Yeşil-beyazlılarda; double double yapan bir diğer isim Hazer Avci, mücadeleyi 17 sayı, 11 ribaunt, 4 asistlik performansla tamamladı. Umipig 15 sayı, 9 asist, Erkin Şenel de 11 sayı, 8 ribaunt, 4 asistlik performansla Konyaspor’da öne çıkan diğer isimler oldu.

Murat Göktaş 5, Arda Erdoğan ve Ercan Bayrak da 2’şer sayıyla galibiyete katkı yaptı.

Ev sahibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da ise Berkay Genç 16, Myles Mack ve Zane Knowles, 15’er sayıyla, çift hanelere ulaşan isimler oldu. 

untitled-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.