Konyaspor Basketbol, yeni sezona galibiyetle başladı

Konyaspor Basketbol, yeni sezona galibiyetle başladı
İstanbul Basket:61 Büyükşehir Hastanesi Konyaspor:72... Türkiye Basketbol Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) ilk haftasında İstanbul Basket’i deplasmanda 72-61 mağlup ederek yeni sezon galibiyetle başladı.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) ilk haftasında İstanbul Basket’i deplasmanda 72-61 mağlup ederek yeni sezon galibiyetle başladı.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk çeyreği 20-9 önde kapatan yeşil-beyazlılar, devre arasına da 40-23 önde girdi.  Üstünlüğünü 2. yarıda da devam ettiren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol 3. çeyreği 58-40 önde kapattı.

Son çeyrekte de, farkı azaltmasına karşın, rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen yeşil-beyazlılar, mücadeleden 11 sayı farkla, 72-61 galip ayrılmasını bildi.

DUŞAN CANTEKİN’DEN 20 SAYI

Mücadelede Konyaspor’da; Duşan Cantekin, 20 sayıyla galibiyette başrol oynarken Oğulcan Baykan 13, Murat Göktaş 10, Hazer Avci 9, Erkin Şenel 6, Cengiz Aydın Ergen ve Ali Ökmen 4, Mustafa Ali Baran ve Arda Erdoğan da 3’er sayıyla skora katkı yaptı.

Ev sahibi İstanbul Basket’te ise çift haneye ulaşan tek oyuncu olan Tarık Sezgün'ün 22 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Bu sonuçla yeni sezona galibiyetle başlayan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ligin 2. haftasında Global Connect Travel Düzcespor’u konuk edecek.

TOPU SONUÇLAR

Türkiye Basketbol Ligi 2020-2021 sezonunda ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Mamak Belediyesi - Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve Global Connect Travel Düzce - Akhisar Belediye Basketbol maçlarının korona virüs nedeniyle ertelendiği TBL’nin ilk haftasında alınan sonuçlar şu şekilde:

Final Spor 73-59 Manisa Büyükşehir Belediyespor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 90-89 Kocaeli BŞB Kağıtspor

Sigortam.Net 91-75 Ankara Anadolu Basket

Budo Gemlik 81-72 Semt77 Yalovaspor

Samsunspor 75-81 Bornova Belediyesi

İstanbul Basket 61-72 Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.