Konyaspor Basketbol yeni sezonda "Beysu Konyaspor Basketbol"

Konyaspor Basketbol yeni sezonda "Beysu Konyaspor Basketbol"
Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraki BEYSU, 2021-2022 sezonunda TBL'de mücadele eden Konyaspor Basketbol takımının yeni sezondaki isim sponsoru oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraki BEYSU, 2021-2022 sezonunda  TBL'de mücadele eden Konyaspor Basketbol takımının yeni sezondaki isim sponsoru oldu. Yapılan anlaşma neticesinde yeni sezonda yeşil-beyazlılar parkede, "Beysu Konyaspor Basketbol" ismiyle mücadele edecek.

haber4jk2pr13082021184703.png

Basketbol Şubesi'nden sorumlu  As Başkan Hakan Faydasıçok Beysu'ya spora verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Basketbol takımımız 2 Ağustos günü sezon hazırlıklarına başladı. Şu an itibariyle koçumuz Okan Çevik ve oyuncularımız ile güzel bir birliktelik yakaladığımızı düşünüyoruz. Sezona iyi hazırlanmak istiyoruz. Tek hedefimiz, Beysu Konyaspor Basketbol takımımızı sezon sonu layık olduğu yere taşımak.

Elbette yaptığımız bu sponsorluklar büyük önem arz ediyor. Spora verilen maddi-manevi her katkı gelecek adına bizleri ümitlendiriyor. Şehrimizin büyüyen markalarından biri olan Beysu yönetimine tekrar teşekkür ediyor, yapmış olduğumuz isim sponsorluğun takımımıza hayırlar getirmesini diliyoruz.”

Konyaspor Basketbol geçtiğimiz sezon, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bir başka iştiraki "Büyükşehir Hastanesi" isim sponsorluğunda ligde mücadele etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.