Konyaspor Basketbol ZORU BAŞARAMADI

Konyaspor Basketbol ZORU BAŞARAMADI
Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL)18. hafta mücadelesinde deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a 88-77 mağlup oldu.

Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Turgut Işık yönetirken, yardımcılıklarını Süleyman Dağder Dağlı ve Nihat Çetin yaptı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maça Erick Neal, Ahmet Erdoğan, Doğukan Sönmez, Sercan Ergin ve Reha Öz ilk beşi ile başlarken; Konyaspor ise Mitchell Wilbekin, TreyPorter, Mehmet Özdoğan, Tufan Önen ve İbrahim Yıldırım beşi ile maça başladı.

EV SAHİBİ İYİ BAŞLADI

Ev sahibi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maça iyi başladı ve ilk periyodu 22-11 önde bitirdi. 2. Periyotta toparlanan Konyaspor soyunma odasına gidilirken skoru 42-42’ye getirdi. Konyaspor üçüncü çeyreğin 5. dakikasında 50-48 öne geçti. Yeniden toparlanan ev sahibi ekip son çeyreğe 60-56 önde girdi. Son periyotta bitime 3,5 dakika kala 77-73’lük skorla giren Fethiye Belediyespor, Reha Öz’ün bitime 44 saniye kala attığı 3’lük ile skor 84-77’ye geldi. Son saniyelerde peşpeşe gelen basketlerleev sahibi maçı 88-77 kazandı. Konyaspor’da Konyaspor’da ise Mitchell Wilbekin 14 sayı; TreyPorter, Mehmet Özdoğan ve Tufan Önen 12 sayıyla mücadeleyi tamamlarken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da Erick Neal 15 sayı, Doğukan Sönmez 14 sayı, Sezgin Eriş 13 sayı, Reha Öz 12 sayı, De Angelo Riley 12 sayı attı.

11. SIARAYA GERİLEDİ

Konyaspor bu sonuçla ligdeki 9. mağlubiyetini aldı. Yeşil-beyazlılar, 27 puanla haftayı 11. Sırada kapattı. Konyaspor Basketbol ligin 19. Haftasında Anadolu Basket’i ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.