Konyaspor Basketbol'da "16. takım" umudu

Konyaspor Basketbol'da "16. takım" umudu
ING Basketbol Süper Ligi ile Türkiye Basketbol Ligi'nde 2020-2021 Sezonu ve Federasyon Kupası fikstürleri  bugün çekilirken TBL'nin 16 takıma tamamlanacağı ortaya çıktı.

 

ING Basketbol Süper Ligi ile Türkiye Basketbol Ligi'nde 2020-2021 Sezonu ve Federasyon Kupası fikstürleri  bugün çekildi.

15 takımla oynanması karar verilen Basketbol Süper Ligi’nde her hafta  bir takımın rakibi boş kalırken şu an itibariyle 15 takımın yer aldığı Türkiye Basketbol Ligi’nde fikstür çekiminde “16. takım” ibaresi dikkat çekti.

Bu da federasyonun TBL’yi 16 takıma tamamlayacağını gösterdi.

tbl-fikstur-2020-2021.jpg

KONYASPOR KULÜBÜ İTİRAZ ETMİŞTİ

16. takım, Türkiye Basketbol Ligi'nde katılım payını geç yatıran Konyaspor için umut oldu. Yeşil-beyazlılar katılım payını geç yatırınca TBF tarafından lige kabul edilmemiş bunun üzerine Konyaspor Kulübü, pandemi nedeniyle ülkenin içerisinde bulunduğu olağanüstü şartları gerekçe göstererek, Tahkim’e itiraz etmişti.

16. TAKIM UMUDU

Fikstür çekiminde ligin 16 takıma tamamlanacağının belli olmasının ardından Konyalı basketbolseverlerde bu takımın Konyaspor olabilme ihtimali umudu belirirken gözler Tahkim'in vereceği karara çevrildi.

Lige alınacak 16. takım, sezonun ilk haftasında Bakırköy Basket'in konuğu olacak. 

konyaspor-basketbolda-1.jpg

konyaspor-basketbolda-2.jpg

sadfsdfsdf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.