Konyaspor Basketbol'da 3 ihtimalli ligde kalma formülü

Konyaspor Basketbol'da 3 ihtimalli ligde kalma formülü
 Muhabir
Ligde kalma umutlarını son maça taşıyan Konyaspor Basketbol son maçını kazanıp 3 rakibinden en az birisini kaybetmesini bekleyecek.

Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 33. haftasında deplasmanda Çayırova Belediyespor'u deplasmanda 92-86 mağlup ederek ligde kalma umutlarını son maça taşıdı. Bu sonuçla 12 galibiyete ulaşan Gencer Baytimur'un ekibi 17. sırada yükseldi.

SON MAÇTA RAKİP ANKARAGÜCÜ

Son hafta play-off mücadelesi veren MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Konyaspor öncelikle maçı kazanması gerekecek. Ankaragücü de play-off için mutlak kazanmak için sahaya çıkacak.

KONYASPOR KAZANACAK, 3 TAKIMDAN BİRİSİ KAYBEDECEK!

Konyaspor’un tek başına Ankaragücü’nü mağlup etmesi yetmeyecek ve üst sırada yer alan Pizza Lazza Haremspor, OGM Ormanspor ve Kapaklıspor'dan az birisinin kaybetmesini bekleyecek. Son maçlarında; OGM Ormanspor play-ff mücadelesi veren Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı ağırlayacak Pizza Lazza Haremspor ise deplasmanda yine play-off mücadelesi veren Iğdır Basketbol'a konuk olacak.

KAPAKLISPOR KAYBEDERSE YİNE OLUR

13 galibiyeti bulunan Kapaklıspor kaybederse Konyaspor averajla yine ligde kalacak. Yeşil-beyazlıların Kapaklıspor’a karşı ikili averajda üstünlüğü bulunuyor. Kapaklıspor son hafta ikinci sıradaki Sigortam Net’i ağırlayacak. Semt77 Yalovaspor'un şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldiği ligde, Sigortam.Net de normal sezonu ikinci sırada bitirerek play garantiledi.

3'LÜ 4'LÜ AVERAJ HESAPLARI DA DEVREYE GİREBİLİR

Öte yandan maçlar sonunda oluşacak puan durumuna üçlü dörtlü averaj hesaplarının da devreye girme ihtimali bulunuyor.

DÜŞME POTASINDA SON HAFTA MAÇLARI

  • Konyaspor- MKE Ankaragücü
  • OGM Ormanspor-Bornova Bld.
  • Iğdır Basketbol-Haremspor
  • Kapaklıspor-Sigortam.Net
  • Kocaeli BŞB Kağıtspor-Balıkesir BŞB

TBL PUAN DURUMU

untitled-1-003.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.