Konyaspor Basketbol'da galibiyet sevinci! Emrah Benli'den ayrı ayrı teşekkür!

 Muhabir
İyi oynamadığı maçta son çeyrekteki etkili oyunuyla TED Ankara Kolejliler'i maülup eden Konyaspor'da galibiyetin sevinci yaşanıyıor.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 11. haftasında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler'i deplasmanda 73-71 yenen Konyaspor’da alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Konyaspor Basketbol 38 dakika geride götürdüğü mücadeleyi son 2 dakikadaki etkili oyunuyla lehine çevirmeyi başardı.

SON 2 DAKİKADA YAKALADI VE ÖNE GEÇTİ

Maça tutuk başlayan Konyaspor, ilk çeyreği 18-16 ilk devreyi de 42-35 geride tamamladı. Son çeyreğe 10 sayı geride giren Konyaspor, bu çeyrekte farkı eritti ve son 2 dakikaya girilirken 71-70 öne geçti.

Son bölümde de hata yapmaya yeşil-beyazlılar TED Ankara Kolejliler’i deplasmanda 73-71 yenmeyi başardı. Konyaspor’da son haftaların yükselen ismi Merthan Mutlu 22 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

Bu sonuçla 7. galibiyetini alan Konyaspor, haftayı 18 puanla 5. sırada kapattı. Ligde Sigortam net ve Semt 77 Yalovaspor 10’ar galibiyetle zirveyi paylaşıyor.

Oyuncular galibiyeti, Emrah Benli'ye armağan etti

BENLİ: İYİ OYNAMADIK

Maç sonu oyuncularla birlikte büyük sevinç yaşayan Koç Emrah Benli, mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik etti. Benli, “İyi oynamadığımız maçta deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum. Son bölümlerde oyuncularımın sahaya yansıttığı karakter çok önemli. Bundan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konyaspor, 12. haftada Semt 77 Yalovaspor’u konuk edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.