Konyaspor Basketbol'da kötü gidişat sürüyor

Konyaspor Basketbol'da kötü gidişat sürüyor
 Muhabir
Fenerbahçe Koleji Novotel deplasmanından mağlubiyetle Konyaspor Basketbol'da kötü gidişat sürüyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) hafta içi oynana 23. hafta açılış mücadelesinde Fenerbahçe Koleji Novotel’e deplasmanda 94-78 mağlup olan Konyaspor’da kötü gidiş tehlikeli bir hal almaya başladı.

Mücadeleye iyi başlayan ve ilk çeyreği 21-13 öne kapatan yeşil-beyazlılar, devre arasına 41-40 önde girmeyi başardı. 3. çeyrekte de 63-60 üstünlük sağlayan temsilcimiz için son çeyrek kabus gibi geçti. Rakibinin peş peşe sayılarına engel olamayan Konyaspor, Myles Mack ve Mert Çevik dışında skor bulmakta zorlanınca fark açıldı ve mücadeleyi ev sahibi ekip 94-78 kazandı.

8 MAÇTA 1 GALİBİYET

Konyaspor’da Myles Mack 21 sayı 6 asist 4 ribaunt, Marlon Johnson 16 sayı 7 ribaunt, Mert Çevik 13 sayı 4 ribauntla öne çıkan isimler oldu. Bu yenilgiyle birlikte 13. mağlubiyetini alan Konyaspor, son 8 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Buna rağmen play-off iddiasını sürdüren Konyaspor’da düşme potasıyla fark 2 galibiyete kadar indi.

ÜSTÜ PLAY-OFF ALTI LİGDE KALMA MÜCADELESİ

Türkiye Basketbol Ligi’nde, ilk 4 dışında kalan akımlar arasında kıyasıya bir çekişme yaşanıyor. 14 takım 5 galibiyet aralığında sıralanıyor. Son 8 maçtaki Kötü performansa rağmen hala play-off iddiasını sürdüren yeşil-beyazlılarda kötü gidiş devam etmesi durumunda ise kendini ligde kalma mücadelesi içerisinde bulması kaçınılmaz olacak.

EREOKSPOR’U KONU EDECEK

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 2023-2024 sezonunda 24. hafta bugün başlayacak. Konyaspor haftanın açılış maçında 9 Şubat Cuma günü Esenler Erokspor’u konuk edecek. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele 18.00’de başlayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.