Konyaspor Beşiktaş'ı ağırlıyor... Muhtemel 11'ler

Konyaspor Beşiktaş'ı ağırlıyor... Muhtemel 11'ler
Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün Beşiktaş’ı konuk edecek.

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün Beşiktaş’ı konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Ceyhun Sesigüzel ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak.

KONYASPOR 27 PUAN, BEŞİKTAŞ 29 PUANDA

Süper Lig’de yaptığı 17 mücadelenin 6'sını kazanan, 9'unda berabere kalan ve 2'sinden mağlup ayrılan Konyaspor ise haftaya 27 puanla 7. basamakta girdi. Ligde oynadığı 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 29 puanla 5. sırada yer alıyor.

KONYASPOR'DA OĞULCAN YOK, SEHİC ŞÜPHELİ

Arabam.com Konyaspor’da bugünkü zorlu maçta ile sarı kart cezalısı Oğulcan Ülgün yer alamayacak. Kaleci İbrahim Sehic’in durumu ise maç saati belli olacak. Ancak yapılan açıklamalar Boşnak kalecinin oynamama ihtimalini daha güçlü olasılık olarak gösteriyor.

BEŞİKTAŞ’DA İKİ EKSİK

Beşiktaş'ta 2 futbolcu, Arabam.com Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Tedavisi süren Rachid Ghezzal ile sarı kart cezalısı Salih Uçan, Konyaspor maçında görev yapamayacak. Bu iki oyuncunun yanı sıra takımdan ayrılan Wout Weghorst da kadroda yer almayacak.

BEŞİKTAŞ, DIŞ SAHADA 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Siyah-beyazlı futbol takımı, Süper Lig'de rakiplerine konuk olduğu son 3 müsabakada galibiyet elde edemedi. Ligdeki son deplasman galibiyetini 9. haftada Giresunspor karşısında alan Beşiktaş, dış sahada çıktığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Bu karşılaşmalarda Atakaş Hatayspor ve Galatasaray'a yenilen siyah-beyazlılar, Gaziantep FK ile de berabere kaldı.

KONYASPOR SAHASINDAKİ SON 2 MAÇI KAZANDI

Konyaspor ile Beşiktaş Süper Lig'de ile 43. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 42 maçın 23'ünü Beşiktaş, 6'sını Konyaspor kazandı. 13 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı. Konyaspor, sahasında Beşiktaş ile oynadığı son 2 lig müsabakasından galibiyetle ayrılmayı başardı.

KONYASPOR MUHTEMEL 11

Erhan Erentürk

Ahmet Oğuz

Adil Demirbağ

Francisco Calvo

Guilherme

A. Hadziahmetovic

Bruno Paz

Konrad Michalak

Endri Çekiçi

Zymer Bytyqi

Mame Diouf

TD: İLHAN PALUT

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

Mert Günok

Tayfur Bingöl

Tayyip Talha

Welinton

A. Masuaku

G. Fernandes

Necip Uysal

N'Koudou

N. Redmond

Dele Alli

Cenk Tosun

TD: ŞENOL GÜNEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.